Thuiskit wekt energie op met zonlicht en trappen

 Thuiskit wekt energie op met zonlicht en trappen

Brandon Miller

  Duurzame elektriciteitsproductie is een van de grote uitdagingen voor de mensheid en een groep architecten van de Canadees bureau WZMH Architects liet zien dat oplossingen kunnen ontstaan in de meest uiteenlopende vormen en in de meest uiteenlopende verhoudingen.

  O WZMH Architecten is toegewijd aan het creëren van intelligente energieoplossingen voor klimaatverandering aan te pakken en de behoefte aan fossiele brandstoffen te verminderen. In samenwerking met Ryerson University hebben ze een kit gemaakt met de naam mySUN die elektriciteit kan opwekken uit kleine zonnepanelen en de biomechanische energie van het trappen op een fiets.

  Met de mySUN Je eigen energie opwekken is letterlijk een individuele activiteit: sluit de apparatuur aan op de fiets, trap, genereer biomechanische energie en het wordt omgezet in elektriciteit, die zelfs kan worden opgeslagen in de batterijen die bij de kit worden geleverd.

  Zie ook

  • Tiener uit Ghana maakt elektrische fiets op zonne-energie!
  • Leer hoe je thuis een medicinale kruidentuin maakt

  De energiegenerator werkt met een plug-and-play systeem, dat perfect past bij de Sunrider, een fiets die ook is ontwikkeld door de WZHM Architecten.

  Fabrikanten leggen uit dat een gemiddeld persoon 100 tot 150 watt vermogen genereert wanneer hij op een hometrainer rijdt en, wanneer met de mySUN is het mogelijk om genoeg energie te produceren om de verlichting in een ruimte van 30 vierkante meter een hele dag van stroom te voorzien - en dat allemaal door te trappen.

  De kit wordt ook geleverd met kleine zonnepanelen en de opgewekte energie kan worden gebruikt om bijna alles van stroom te voorzien, van LED-verlichting tot mobiele apparaten en zelfs airconditioners.

  Zie ook: Klassieke fauteuil van Sergio Rodrigues heruitgebracht met nog meer comfort

  "Het is mogelijk om een gemeenschap te integreren, bijvoorbeeld in een gebouw, door alle kits op gelijkstroom aan te sluiten. De energie van dit netwerk wordt opgewekt met de zonnepanelen of de fietsen, en opgeslagen in de batterijen die deel uitmaken van het netwerk. mySUN ", legt Zenon Radewych, directeur van WZMH, uit.

  Uitvindingen zoals de mySUN kunnen onze ecologische voetafdruk helpen verkleinen en alternatieve, hernieuwbare en betaalbare energiebronnen bieden. En ze helpen mensen om meer te bewegen.

  Zie ook: Hoe chrysanten kweken

  Bekijk meer van dit soort content op de Ciclo Vivo-website!

  Ontdek 6 voordelen van zonne-energie
 • Duurzaamheid Installatie filtert regenwater in New York
 • Duurzaamheid Duurzame projecten: 6 geprefabriceerde huizen
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.