4 items om van je tuin een "levende tuin" te maken

 4 items om van je tuin een "levende tuin" te maken

Brandon Miller

  Degenen die geloven dat de huis-tuin alleen een ruimte is voor bloemen a tuin en, wie weet, een balans Steeds meer buitenruimtes worden een plek om te leven en te socialiseren, wat betekent dat ze bezet en ingericht moeten worden met mooie en comfortabele meubels.

  Dit is een trend die de markt nauwlettend in de gaten houdt, en om geen fout te maken bij het kiezen, hebben we enkele belangrijke informatie en tips geselecteerd van Eco Vlammentuin , een lifestyle- en buitenmeubelbedrijf, dat de afgelopen maanden is gebombardeerd met stukken van het type in de huizen van kunstenaars en architecten in het land.

  Tuinpoefen

  Een goede keuze voor wie meer tijd buitenshuis wil doorbrengen, is een set van tuinpoefen Het zijn veel stijlvollere en comfortabelere meubelstukken dan stoelen of krukjes, maar daarom niet minder duurzaam.

  Veel modellen bieden tegenwoordig al antischimmeltechnologie, waterbestendigheid en UV-bescherming. Dit zijn belangrijke details als je bedenkt dat het gaat om een stuk dat zal worden blootgesteld aan de buitenlucht. Natuurlijk zal het bewaren in een geconditioneerde en droge omgeving de levensduur verlengen, maar elke veelzijdigheid telt.

  Andere suggesties om je uit te strekken in de tuin zijn fauteuils, banken en hangmatten En een tip is om te zoeken naar producten met nautisch breien Het is een geavanceerde technologie, maar ook geavanceerd, omdat het mogelijk is om stukken te vinden met de meest uiteenlopende weefpatronen.

  4 tips om de levensduur van kunststof meubelen te verlengen
 • Tuinen en moestuinen 14 Doe-het-zelf projecten voor de tuin met pallets
 • Privé Doe-het-zelf: Inspiratie voor het maken van je eigen tuin met gerecyclede materialen
 • Champagnedoos

  Als je het eenmaal naar je zin hebt, wat dacht je dan van een drankje? Er gaat niets boven een drankje bij een zwoele middag of een sterrennacht, maar omdat de tijd vliegt als je onder vrienden bent, is het goed om ervoor te zorgen dat je drankjes gekoeld blijven. Een elegante optie is de champagnefles.

  Sommige modellen dienen niet alleen om drankjes en fruit te koelen, maar ook als ondersteuning voor borden, glazen en hapjesschalen. Het is een tafel en een koeler, twee in een, met een geweldig design en praktisch nut. Het is de moeite waard om aandacht te besteden, natuurlijk, aan de lichtheid, omdat het stuk een goede keuze is voor omgevingen buiten de tuin, zoals zwembaden, dekken en zelfs binnenshuis.

  Zie ook: Het "Desert House" is gebouwd zonder in te grijpen in het natuurlijke landschap

  Om het eten en drinken aan te vullen, zijn er ook modellen van draagbare barbecues. Het zijn lichte stukken, met kleinere platen en grills, die bij elke meubelopstelling passen.

  Zie ook: Is het mogelijk om bloemen te kweken in de herfst?

  Kampvuurpotten

  Als je een kampeerder of reiziger bent, ken je de kracht van vuur. Je hoeft alleen maar een vuur te maken en muziek, conversatie en gelach zijn gegarandeerd voor het einde van de middag. Het voordeel is dat je tegenwoordig niet meer hoeft te reizen om dit te ervaren. Deze levensstijl is al levensvatbaar vanuit de eigen tuin.

  De pan is een kalebasvormig stuk gietijzer waarin brandhout kan worden geplaatst. Met andere woorden, het is een soort moderne open haard met meer veiligheid en duurzaamheid. Het is ook een geweldige optie voor degenen die de rommel willen vermijden die komt kijken bij het maken van een vuur. Er zijn zelfs modellen die helemaal geen hout nodig hebben en alleen werken met een alcoholbrander.

  Met de pot kun je de structuur bevestigen in de hoek die jij het beste vindt en profiteren van verschillende punten in de tuin. Er is ook geen probleem met regen, omdat veel modellen een centrale afvoer hebben voor de afvoer van water.

  Bed voor huisdieren

  En om het feest compleet te maken, mag het huisdier niet ontbreken. huisdier Hij kan wat energie kwijt zijn aan rondrennen in de tuin, maar als het gezin besloten heeft om van de buitenruimte te genieten, is er geen reden voor hem om terug te keren naar zijn bedje in huis. Laat hem dus naar buiten gaan.

  Hiervoor heeft het item enkele aanpassingen en specifieke materialen nodig, zoals antivlekkenversterking, UV-bescherming en waterafstoting. Door het comfort van het dier midden in de speeltuin te garanderen, wil het misschien niet eens meer terug naar de kamer.

  Het belang van stadsmeubilair voor het welzijn van de bevolking
 • Meubels & Accessoires Multifunctionele meubels: 6 ruimtebesparende ideeën
 • Meubels en accessoires 11 ideeën voor een spiegel in de slaapkamer
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.