Samsung lanceert aanpasbare koelkasten volgens jouw behoeften

 Samsung lanceert aanpasbare koelkasten volgens jouw behoeften

Brandon Miller

  A Samsung heeft zojuist in Brazilië zijn eerste modellen van Koelkasten op maat waarmee consumenten gepersonaliseerde combinaties kunnen maken op basis van hun levensstijl, omdat ze kunnen worden gebruikt als een enkele koelkast of, als er meer ruimte nodig is, kunnen worden samengevoegd tot een of meer modules.

  Het Duplex-model, met een capaciteit van 328 liter, en het Flex-model, met een capaciteit van 315 liter, combineren een aanpasbaar en modulair ontwerp met exclusieve technologieën en functies die het dagelijks leven thuis praktischer en eenvoudiger maken.

  De consument kan ook kiezen uit verschillende kleuren - Clean Navy, Clean White, Clean Pink, Satin Gray, Satin Beige en Cotta Charcoal - en paneelafwerkingen - zoals mat, glanzend en metallic - die er samen met het minimalistische en elegante ontwerp voor zorgen dat deze lanceringen perfect passen in elk type omgeving.

  Het Bespoke 328L Duplex Inverse koelkastmodel is voorzien van Samsung's exclusieve SpaceMax™-technologie, waardoor de wanden dunner kunnen worden gemaakt en er meer interne ruimte ontstaat zonder dat de buitenafmetingen groter worden of de energiezuinigheid in het gedrang komt.

  Recensie: Samsung monitor brengt je van Netflix naar Word zonder je computer aan te zetten
 • Freestyle technologie: de slimme projector van Samsung is de droom van liefhebbers van series en films
 • Nieuws Samsung lanceert minimalistische soundbar modellen
 • Daarnaast bevat het product uitschuifbare legplanken om voedsel gemakkelijker te plaatsen en een wijnrek om gekoelde flessen horizontaal te bewaren.

  Zie ook: 13 ideeën voor het maken van een zintuiglijke tuin

  De Bespoke 315L 1-deurs Flex-versie is omvormbaar tussen vriezer en koelkast, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Met slechts één druk op de knop kunt u ervoor kiezen om vers voedsel in de koelkast te bewaren of het bevroren te houden door het als vriezer te gebruiken.

  Deze versie heeft ook een grote binnenkast met Cabinet Fit ontwerp, perfect om boodschappen op een gemakkelijke manier op te bergen, alles georganiseerd te houden en te zorgen voor efficiëntie bij het vinden en verwijderen van wat nodig is. Beide modellen hebben ook omkeerbare deuren, die aan beide kanten opengaan om de keukenindeling aan te passen en zo de ruimte te optimaliseren.

  Enkele van de belangrijkste functies van de nieuwe modellen zijn: de All Around Cooling™-functie - die werkt met strategisch geplaatste ventilatieopeningen om een stabiele temperatuur in alle hoeken van de koelkast te handhaven, zonder schommelingen, wat helpt om voedsel te bewaren - en de Power Cool- en Power Freeze-functies - die met één druk op de knop koude lucht in de koelkast blazen om het voedsel te koelen.snel eten en drinken of een explosie van koude lucht in de vriezer, ideaal om te vriezen en sneller ijs te maken.

  Zie ook: Ontdek welke plant je volgens je sterrenbeeld in huis moet halen

  De LED lampen zijn zuinig en delicaat en verlichten elke hoek van de koelkast voor een betere zichtbaarheid van het interieur. Van buiten is het elegante Flat Design, met rechte lijnen en vlakke oppervlakken, ideaal te combineren met een moderne inrichting en past het gemakkelijk in elk keukenconcept.

  Het product is ook zuiniger, duurzamer en comfortabeler voor de consument dankzij de Digital Inverter-technologie, die tot 50% energie bespaart, 10 jaar garantie op de compressor en meer stilte.

  Deze muziekaccessoires werken samen met je mobiele telefoon!
 • Technologie In dit videospel probeer je de Notre Dame Cathedral te redden
 • Technologie Zet tekst om in afbeeldingen met de nieuwe AI van Google
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.