Vaatdoeken wassen: 4 tips om ze altijd schoon te houden

 Vaatdoeken wassen: 4 tips om ze altijd schoon te houden

Brandon Miller

  O afwas maakt deel uit van ieders leven. Onmisbaar item van keuken De keukenhanddoek is aanwezig in Braziliaanse huizen in verschillende modellen en kleuren, sommige zelfs met thematische prints van herdenkingsdata. Hij is handig voor schoonmaken, afvegen, hete pannen pakken, handen drogen en zelfs als ornament in de omgeving.

  Zie ook: Hoe maak je je huis gezelliger in de kou?

  Juist omdat het zo multifunctioneel is, heeft dit voorwerp aandacht nodig om duurzamer te worden. Als je weet hoe je het op de juiste manier schoonmaakt, voorkom je de verspreiding van micro-organismen en het ontstaan van ongewenste geurtjes en vlekken.

  Zie ook: 7 manieren om een toilet te ontstoppen: Verstopt toilet: 7 manieren om het probleem op te lossen

  Hieronder Camila Shammah, productmanager bij Camesa , een merk dat gespecialiseerd is in artikelen voor bed, tafel, bad en decoratie, heeft hieronder een aantal tips opgesomd die kunnen helpen bij dit proces. Bekijk het:

  1. gebruiksfrequentie

  Het wordt aanbevolen om verschillende soorten stof in de keuken: die van een traditioneel gerecht, gebruikt voor s ecar de natte vaat een voor veeg je handen af en een andere voor hete pannen nemen en de gootsteenkleed Het advies is om ze dagelijks te vervangen, zodat ze niet vet worden, vlekken krijgen of bacteriën ophopen", zegt ze.

  2. voorzichtig schoonmaken

  De theedoeken kan niet naast andere soorten stof worden gewassen Als het artikel vlekken heeft, moet je deze handmatig verwijderen en vervolgens in de machine doen. Vermijd het gebruik van bleekmiddel om de vezels van het product niet te beschadigen en was de witte artikelen apart van de gekleurde", adviseert ze.

  3. hoe om te gaan met vlekken

  Naast de gebruikelijke schoonmaakmiddelen zijn zelfgemaakte recepten geweldige bondgenoten in dit proces. citroen, azijn en natriumbicabornaat naast kokend water Hiermee kun je vlekken verwijderen die met een gewone wasbeurt niet te verwijderen zijn.

  4. opslag

  Net als bij het wassen moeten de theedoeken apart opgeslagen Het ideale is om ze op te bergen in dozen, opgevouwen of opgerold in lades. De clips die tijdens het droogproces worden gebruikt, kunnen ook in de ruimte worden geplaatst", besluit hij.

  Leer hoe je de binnenkant van je wasmachine en droger schoonmaakt
 • Mijn huis Samenwonen: 3 organisatorische tips om ruzies te voorkomen
 • Mijn huisbeveiliging: 8 praktische tips om je huis te beschermen
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.