Het "Desert House" is gebouwd zonder in te grijpen in het natuurlijke landschap

 Het "Desert House" is gebouwd zonder in te grijpen in het natuurlijke landschap

Brandon Miller

  De architect, die al bekend was met het concept om huizen te creëren zonder in te grijpen in de natuur, heeft Amey Kandalgaonkar de " Huis in de woestijn "Eerdere projecten hebben al gewerkt aan de vereniging van de bouw en het natuurlijke, zoals te zien is in " Huis in de steen ", hierboven.

  Zie ook: Waarom slapen sommige (gelukkige) stellen liever in aparte kamers?

  De ontwerpstijl van Kandalgaonkar is geïnspireerd op het werk van architect Lebbeus Woods en conceptueel kunstenaar Sparth. De architecturale ingreep zelf weerspiegelt het thema van dualiteit De verticale schacht van het huis fungeert als een contrapunt met de rotsformatie.

  Ze zijn allebei even hoog, maar de ene is de natuurlijke rotsformatie, in honderdduizenden jaren gevormd door winderosie; en de andere is als een buitenaards schip van beton, die op het exotische landschap landde.

  De gebogen arm rond de rotsformatie strekt zich uit om de opening tussen de twee tegenoverliggende uiteinden op te vullen en dit deel van de brug heeft ook woonruimtes van het huis.

  Zie ook: Bekijk alle huizen van Taylor Swift

  De boog in de constructie is geplaatst om het kwetsbare deel van de rots dat blootstaat aan winderosie te beschermen en draagt de hoofdtrap naar het huis.

  Huis gebouwd in een rots in Saoedi-Arabië
 • Architectuur Fictieve architectuur stelt verward betonnen huis in China voor
 • Architectuur Kromlijnig gebouw 'omarmt' boom en wordt openbare ruimte voor toeristen
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.