4 vragen over garderobekasten beantwoord door experts

 4 vragen over garderobekasten beantwoord door experts

Brandon Miller

  Moet een kleedkamer licht en geventileerd zijn?

  Zie ook: We brachten een nacht door in Housi's Pizza Hut thema kamer!

  "Wanneer de kledingkast geventileerd en natuurlijk verlicht is, is het belangrijk dat de kledingkasten deuren hebben die de kleding beschermen, omdat de zon ze kan vervagen en de wind ze stoffig maakt, "zegt interieurontwerper Patricia Covolo, kantoor. Kast zonder deuren in de kledingkasten is praktischer, je kunt alle stukken zien, in dit geval, als je ze liever open houdt, stel ik voor om jaloezieën te installeren.Als de kledingkast zich in de slaapkamer bevindt, zet er dan een deur tussen, zodat de privacy gewaarborgd is en, in het geval van een stel, de een de ander niet hoeft lastig te vallen tijdens het omkleden. Laat altijd een interne afvoer in de kledingkast zitten, omdat er dan een ontvochtiger kan worden geïnstalleerd in het geval van een vochtige omgeving, die gemakkelijk schimmel kan vormen. Er zijnveel afwerkingsmogelijkheden voor de garderobekasten; voor de binnenkant van de garderobekasten stellen we altijd lichte kleuren voor, die de kleding beter zichtbaar maken".

  Wat is de ideale maat voor een inloopkast?

  Als je berekent hoeveel ruimte je moet reserveren, houd er dan rekening mee dat de legplanken en hangers voor kleding 55 tot 65 cm diep moeten zijn, terwijl het gedeelte voor schoenen 45 cm diep moet zijn. Denk ook aan de interne circulatie: je hebt een ruimte van 80 cm tot 1 m breed nodig om je in de kast te kunnen bewegen en om zelfs een poef als steun bij het aankleden te kunnen gebruiken. Denk ook aan de indeling - de kast moet goed zijn ingedeeld.Met deze informatie in de hand markeer je een gebied op de vloer met plakband om een idee te krijgen van hoeveel ruimte de kledingkast in beslag zou nemen en om te beoordelen of het echt haalbaar is.

  3) Is het mogelijk om met behang de indruk te wekken dat de kleedkamer groter is?

  Het is het beste om modellen te kiezen met weinig visuele informatie of kleine tekeningen. een goede optie zijn textuurpapieren, zonder afbeeldingen. in deze lijn zijn er die leer, zijde of stro imiteren, geweldig voor het creëren van een gezellig gevoel. je kunt ook een aantal trucs gebruiken die helpen om de ruimte visueel in balans te brengen. een daarvan is om het papier vanaf de vloer tot de hoogte van de deur aan te brengen en de rest te laten rusten.Kies kleuren in harmonie met de kleurenkaart van het huis en vermijd contrasten met de kast: als het meubilair licht is, volg dan dezelfde lijn. Je kunt ook een textuur aanbrengen zoals microcement. Om het geheel sierlijk af te werken, installeer je charmante haken voor tassen, sjaals, kettingen en andere voorwerpen.

  4. Hoe organiseer je je garderobe zodat je alles gemakkelijk terugvindt?

  Om het overzichtelijker te maken, is het interessant om te segmenteren, om specifieke ruimtes vrij te maken voor elk type kledingstuk en accessoire, zodat je voorkomt dat kleding opgestapeld en verstopt raakt in de kledingkast.

  Zie ook: Serie Up5_6: 50 jaar iconische fauteuils van Gaetano Pesce

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.