40 verschillende en creatieve hoofdborden waar je dol op zult zijn

 40 verschillende en creatieve hoofdborden waar je dol op zult zijn

Brandon Miller

  Wil je wat stijl toevoegen aan je kamer Maar heb je genoeg van gewone meubelstukken? Wij hebben een idee: update de kamer met een supercreatief DIY-hoofdbord - Wat vind je daarvan?

  Ruimteverdelers, behang Met vintage deuren, washi tape en zelfs zwembandjes kun je een uniek hoofdeinde maken waarvan iedereen zich zal afvragen waar je het hebt gevonden.

  Zie ook: Noordoost-Afrikaanse architectuur: Ontdek de ongelofelijke architectuur van Noordoost-Afrika

  Het is een geweldig idee om een kamer direct aantrekkelijk te maken met een laag budget - per slot van rekening, DOE-HET-ZELF Het is altijd een goed idee om te personaliseren en tegelijkertijd geld te besparen.

  Zie ook: 15 tips voor het decoreren van salontafels

  Bekijk de galerij hieronder voor meer 39 creatieve en verschillende hoofdborden om je te inspireren in je Doe-het-zelf project:

  *Via HGTV

  Nachtkastje: hoe kies je de ideale voor je slaapkamer?
 • Meubels & Accessoires Particulier: Hoe kies je een bedlampje?
 • Meubels en accessoires 2 in 1: 22 modellen van hoofdbord met bureau om je te inspireren
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.