5 tips om geld te besparen bij het bereiden van lunchpakketten

 5 tips om geld te besparen bij het bereiden van lunchpakketten

Brandon Miller

  Hoe vaak per week open je de koelkast en vraag je je af wat je voor de lunch kunt klaarmaken? Met de terugkeer van persoonlijk werk is het hebben van een lunchpakketten plannen bespaart tijd en geld en dwingt je zelfs om gezonder te eten.

  Er zijn veel makkelijke lunchrecepten die je thuis kunt proberen, maar het is belangrijk om even de tijd te nemen om maaltijden van tevoren voor te bereiden, zodat je niet elke dag hoeft na te denken.

  Zodat je dit zonder neuroses kunt doen, hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet voor een smakelijke en goedkope maaltijd!

  Zie ook: 5 dingen die je NIET moet doen met je douchecabine

  1. koop ingrediënten die je vaak in pasta gebruikt

  Door ingrediënten die je veel gebruikt in bulk te kopen, kun je geld besparen en het bereiden van maaltijden vergemakkelijken. Ken je die aanbieding? Maak er gebruik van om de voorraad in je voorraadkast aan te vullen. Als je altijd noedels, bonen, rijst en andere dingen in huis hebt, hoef je minder vaak naar de supermarkt.

  Kook grote porties en vries ze in voor later

  Het kan moeilijk zijn om elke dag tijd te vinden om lunches te koken, dus we raden aan om grote hoeveelheden te koken en kleine porties in te vriezen om in te pakken voor de lunch. Door verschillende maaltijden te bereiden en te bewaren, heb je verschillende opties voor door de week.

  5 makkelijke vegan recepten voor luie mensen
 • Duurzaamheid Hoe bespaar je geld en natuurlijke hulpbronnen in de keuken?
 • Duurzaamheid Hoe u uw huishoudelijk afval kunt scheiden en weggooien
 • Stel je voor dat je de ene dag een complete maaltijd maakt om in te vriezen voor de volgende dagen en de volgende dag maak je een andere. In dit schema houd je van elk gerecht een goede hoeveelheid lunchtrommels over die lang houdbaar zijn!

  Probeer elke week dezelfde ingrediënten te gebruiken

  Dezelfde ingrediënten gebruiken is een goede manier om geld te besparen bij het boodschappen doen, zodat je niet allerlei verschillende dingen hoeft te doen bij het bereiden van de lunch.

  Denk ook aan voedingsmiddelen die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken en waarmee je verschillende combinaties kunt maken - je kunt een pasta, sandwich, salade enzovoort maken.

  4. restjes van het avondeten hergebruiken

  Dit is een klassieker, het avondeten van vandaag kan altijd de lunch van morgen zijn, dus als je wat extra tijd hebt om avondeten te koken, bedenk dan dat het ook iets voor de lunch kan zijn. Verdubbel de hoeveelheden en zet ze opzij in een pan voor de volgende dag.

  Zie ook: Schilderijen tonen noordoostelijke, kubische en emo-versies van de Monalisa

  Als je niet weer hetzelfde wilt eten, hergebruik de restjes dan in een andere maaltijd.

  5. kleinere porties inpakken om voedselverspilling tegen te gaan

  Overdrijf niet met de porties, vooral niet als er een kans is dat je niet alles opeet. Onthoud: verspild voedsel is verspild geld.

  Mijn favoriete hoekje: 14 keukens versierd met planten
 • My Home 34 creatieve manieren om glazen flessen te gebruiken in het interieur
 • My House Als My House een Orkut-account had, welke communities zou het dan creëren?
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.