59 inspiraties voor boho balkons

 59 inspiraties voor boho balkons

Brandon Miller

  Stijlen Boho e Marokkaans Als je ook een liefhebber bent van deze esthetiek en op zoek bent naar decoratie-ideeën, hebben we een aantal coole oplossingen voor je balkon op een rijtje gezet.

  Zie ook: 5 tips voor het kweken van een verticale moestuin in kleine ruimtes

  Kleuren

  Hoewel de Boho-stijl oorspronkelijk heel kleurrijk is, geïnspireerd door de Marokkaanse en zigeunercultuur, neutralere interpretaties zijn in de mode - in kleuren zoals crème, wit, zwart en wit Omdat deze paletten erg eenvoudig en saai kunnen lijken, is het interessant om in te zetten op veel textuur in de decoratie.

  5 manieren om een klein balkon in te richten
 • My Home 24 ideeën om van je balkon een opslagruimte te maken
 • Tuinen en moestuinen Wat zijn de beste planten voor platte balkons?
 • Meubilair en decoratie

  Kies de meubels voor je balkon op basis van de hoeveelheid ruimte en het doel van de ruimte: wordt het een plek om te slapen? Ga je er lezen of gewoon ontbijten? Kies meubels van rieten , hout en pallets - banken , stoelen, ligstoelen, bijzettafels en bedek ze met kussens, dekens en eindig met tapijten op de vloer, allemaal in de beste Boho-stijl.

  De decoratie is erg belangrijk, dus we raden je aan om vazen mee te nemen met cactussen e vetplanten , Marokkaanse kaarslampen en lantaarns, voeg decoratieve manden toe, mooie Marokkaanse koffieschalen en andere dingen die je leuk vindt.

  Bekijk deze selectie van projecten voor inspiratie!

  Zie ook: Ontmoet de zes archetypes van de liefde en krijg een duurzame relatie Privé: 32 badkamers met de mooiste betegelde ontwerpen
 • Omgevingen 30 tv-kamers om films te kijken met je verliefdheid en marathonseries
 • Moderne keukens: 81 foto's en tips om inspiratie op te doen
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.