6 manieren om een eetkamer te creëren in kleine appartementen

 6 manieren om een eetkamer te creëren in kleine appartementen

Brandon Miller

  Zelfs als je geen ruimte hebt om een eetkamer compleet in je flat, maak een hoek voor koffie en diner met gasten is essentieel voor je leven thuis.

  De bewoners van kleine appartementen laten ons elke dag zien dat er veel mogelijkheden om creatief te zijn als het gaat om het stylen van een eethoek in het midden van een woonkamer Wil je weten hoe? Bekijk het hieronder:

  1. gebruik een lege hoek van je woonkamer

  Weet je niet hoe je een lege hoek Overweeg om uw eettafel daar, zoals Hattie Kolp deed in dit project.

  Zelfs als er maar ruimte is voor twee stoelen Het eindresultaat is veel beter dan al je maaltijden aan de salontafel eten. Maak de look af zoals Kolp deed door een leuke lamp en een kunstwerk aantrekkelijk.

  2. textiel gebruiken

  Om je eetkamer te laten opgaan in de rest van de woonkamer kun je deze aankleden met knusse stoffen Het lijdt geen twijfel dat geen enkele gast het erg zal vinden om in een stoel bedekt met een comfortabele en donzige deken.

  Zie ook

  Zie ook: 5 creatieve manieren om de tv te verbergen
  • Geïntegreerde woon- en eetkamer: 45 mooie, praktische en moderne projecten
  • Duitse hoek: wat het is en 45 projecten om ruimte te winnen
  • 31 eetkamers die bij elke stijl in de smaak vallen

  3. de meubels herschikken

  Bewoonster Marianne Sides realiseerde zich dat ze, door wat meubels in haar woonkamer te herschikken, een nieuwe woonkamer kon creëren. kleine eethoek .

  Dus kijk rond in je ruimte en strategisch evalueren de configuratie en indeling ervan voordat de mogelijkheid van een tafel wordt uitgesloten. Een hoek waar momenteel een plant of prominente stoel kan eenvoudig worden omgebouwd tot een eethoek .

  4. voeg veel decoratie toe

  Wees niet bang om je eethoek te versieren, ook al is die heel klein. Lowe Saddler heeft deze hoek van zijn huis tot leven gebracht met behulp van gedroogde bloemen De hemel is echt de limiet.

  5. een boog schilderen

  Inwoner Liz Malm een boog geschilderd naast je eettafel, die dient als een soort ruimteverdeling en voegt natuurlijk een artistiek tintje toe. Daarnaast is het strategisch plaatsen van je bank naar de woonkamer scheiden maakt een grote impact.

  6. probeer een bistrotafel

  Er is geen reden waarom je de ongebruikte keukenruimte niet optimaal zou benutten en er een kleine bistrotafel in de hoek.

  Maximaliseer het zitpotentieel door een kleine eetbank zoals Nicole Blackmon hier heeft gedaan - neemt veel minder ruimte in dan een extra stoel en bovendien is het erg chic.

  *Via Mijn Domaine

  Zie ook: 3 eenvoudige stappen om thuis een schoolbordwand te maken 30 GenZ x 30 Millennials slaapkamerideeën
 • Private Spaces: Urban Jungle: 32 tropische badkamerideeën
 • Kamers Kleine woonkamer: 7 tips van een expert om de ruimte in te richten
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.