6 prachtige ideeën voor het uitstallen van luchtplanten

 6 prachtige ideeën voor het uitstallen van luchtplanten

Brandon Miller

  Luchtplanten, ook bekend als luchtplanten De wetenschappelijke naam is Tillandsia en er zijn verschillende soorten. Ze absorberen voedingsstoffen en vocht uit de lucht via hun schubben en hebben geen aarde of mest nodig - alleen een paar sprenkels water ongeveer drie keer per week. Ze kunnen dus overal in huis blijven, wat talloze mogelijkheden biedt.En ze zijn geweldig om je huis mee te versieren! Bekijk hier een paar ideeën:

  Zoek een andere container om ze in weer te geven

  Je kunt verschillende glasvormen gebruiken en alles wat je creativiteit toelaat. Met de schelp als basis zien ze eruit als levend water.

  2. maak een terrarium (zonder aarde) voor ze

  Omdat ze geen compost of aarde nodig hebben, kun je verschillende soorten kiezels gebruiken. luchtplanten .

  3. gebruik ze als tafelversiering

  Er zijn verschillende soorten luchtplanten, in verschillende maten. Wat dacht je ervan om ze te gebruiken als salontafel, in een robuustere opstelling, of om ze te verspreiden in eenvoudigere arrangementen?

  4. maak een verticale tuin

  Zie ook: Welke stofzuiger is geschikt voor jouw huis? Wij helpen je kiezen

  Als je verslaafd begint te raken en een aanzienlijke ruimte nodig hebt als standplaats, gebruik dan de muren!

  5. hang ze aan het plafond

  Er zijn veel manieren om dit te doen: met een lijn als basis van de planten of met verschillende haken en steunen (de een nog mooier dan de ander).

  Gebruik ze om plaatsen te markeren

  Om indruk te maken op je volgende feestje kun je de luchtplanten Dan worden ze zelfs een traktatie die ze mee naar huis kunnen nemen.

  Zie ook: De 17 populairste kamerplanten: hoeveel heb jij er?

  Lees ook:

  17 creatieve manieren om luchtplanten te tonen

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.