7 charmante en zuinige lampen

 7 charmante en zuinige lampen

Brandon Miller

  De gloei- en halogeenlampen, bekend om hun zachte, gelige licht, zien er goed uit in omgevingen die die gezellige, half-tone helderheid toestaan. Onder de energiebesparende versies zijn er de tl- en ledlampen, waarbij wit licht nog steeds gebruikelijker is. Let bij het kopen op de spanning van de modellenelektronica.

  1. royale maat: Het ziet er niet uit, maar in deze bol (10 cm in diameter) zit een tandenstoker gloeilamp verstopt. Groot voordeel, want het verlaagt de kosten zonder stijl te verliezen. De Philips Globo Grande lamp (18 W, 110 v) is niet dimbaar en kost R$19.90.

  Koolstofskelet: Dit model is vintage zoals de mode dat eist en is een sculptuur op zich. Het zachte licht is geconcentreerd op de kooldraadjes, die duidelijk zichtbaar zijn. De ST64 gloeilamp (64 W, bivolt) is dimbaar. Voor R$ 62,80, bij Mercolux.

  Zie ook: Hoe vetplanten vermeerderen in 4 eenvoudige stappen

  Geconcentreerde focus: Halogeenlampen zijn een natuurlijke vervanging voor gloeilampen en scoren punten omdat ze een laag verbruik combineren met een langere levensduur. De wolfraam gloeidraad is charmant vanwege het ontwerp. De GLS A60 (60 W, 110 v) accepteert dimmers. Van Fos, R$ 1,99.

  4. opmerkelijk klein: De bolvormige gloeilampen geven verlichting een delicaat tintje, vooral wanneer ze samen worden gerangschikt. Alleen zijn ze geweldig voor kleine armaturen of om lichtpunten te creëren. De melkachtige versie, van Osram (40 W, 110 v), werkt met dimmers en wordt verkocht voor R$2,99.

  5. uitstekende vorm: Met hun lange levensduur veroveren ledlampen langzaam de markt. In dit stuk (3 W, bivolt) vallen de 42 punten op onder het transparante glas.

  Zie ook: Hello Kitty kan je huis bezoeken dankzij nieuwe technologie van Google!

  6. decoratieve roeping: De kleine neonbloem straalt licht uit, maar hier is de tip: omdat hij een lage lichtstroom heeft, is het ideaal om hem te combineren met producten met een grotere intensiteit. De Orchid Lamp (3,5 W, bivolt) van Mercolux is niet dimbaar en kost R$ 29,90.

  Vlam op: Dit gloeilampmodel wordt vaak gebruikt in kroonluchters met meerdere branders, maar werkt ook goed op zichzelf. De Sangiano Frosted Candle (40 W, 110 v), ideaal voor lampenkappen en kleine armaturen, kost R$ 1,60 en heeft een dimmer.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.