10 feestelijke manieren om je kamer te versieren voor Kerstmis

 10 feestelijke manieren om je kamer te versieren voor Kerstmis

Brandon Miller

  We hebben je al geleerd hoe je de tuin en de gevel van je huis kunt versieren voor Kerstmis, waarmee we bewijzen dat versieringen niet alleen in de keuken en de woonkamer moeten worden aangebracht. leven. Er is dus niets toepasselijker dan het kerstdecor in de slaapkamer voort te zetten. Laat je inspireren:

  Zie ook: 61 m² flat met een open concept

  1. stijl het bed met schaak

  De geruite print staat heel goed voor Kerstmis en verwijst naar de warmte en het vertrouwde comfort van het seizoen. Kies voor rood en zwart en voeg een slinger toe aan de muur als kers op de taart.

  2. hang de slinger aan de spiegel

  Zie ook: Alles wat je moet weten over LED-verlichting

  Zijn de muren helemaal bedekt met geweldige muurschilderingen die je op onze site hebt leren maken? Maak gebruik van de spiegel op de kaptafel en hang daar de slinger op. Elke keer als je je klaarmaakt, word je omlijst door de takken!

  3. de kerstboom daar plaatsen

  Als een sierlijk model te veel is voor de kamer, kies dan voor een eenvoudige, onversierde dennenboom of een boom uit ons artikel met negen verschillende soorten om dit jaar te kopen.

  4. het hoofdeinde versieren

  Er zijn geen grenzen aan de decoraties die je op het hoofdeinde kunt plaatsen. Van rode strikken tot dennenappels en slingers, het kan bijna niet misgaan.

  5. kies voor klassiek

  Het combineren van groen en rood is zeker een manier om een kerstsfeer te creëren, aangezien dit de eerste kleuren zijn waar we aan denken als we aan deze feestdag denken. Speel met de tinten en hun intensiteit, van stoffen prints tot kleine accessoires.

  6. kerstgeuren gebruiken

  Aromatiseren van de omgeving is ook een manier van versieren! Zet in op kant-en-klare geuren of maak zelfgemaakte kruidenaroma's om je dromen te sussen met de geur van Kerstmis.

  7. neutraliteit behouden

  Wie zegt dat een meer neutrale en praktische omgeving niet past bij het kerstdecor? Vermijd gewoon de overvloed aan tinten en glitter. Probeer eens een slinger gemaakt van kleine dennenappels, een grillig detail dat niet onopgemerkt blijft, maar ook niet alle aandacht op zich vestigt.

  8. de ramen versieren

  Hang slingers voor het raam, naast de gordijnen. Deze truc brengt kerst meteen in het decor. Als je niet van slingers houdt, hebben we een artikel vol andere opties met hetzelfde effect.

  9. verlichting gebruiken

  Praktisch, de flitsers kunnen in verschillende hoeken van het huis worden geplaatst. In de slaapkamer gaan ze op het raam, op het hoofdeinde en op glazen ornamenten.

  10. inspiratie opdoen in de winter

  Kerst Hollywoodiaans Decoreer de kamer helemaal in het wit, met lichtflitsen op strategische plaatsen, als verwijzing daarnaar. Veel stoffen en texturen in dezelfde toon brengen warmte en dragen bij aan de gewenste look.

  Lees ook: 18 kerstdecoratie-ideeën voor kleine ruimtes

  Klik en bezoek de CASA CLAUDIA winkel!

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.