7 planten vol bijgeloof

 7 planten vol bijgeloof

Brandon Miller

  We weten al dat planten goed zijn voor het milieu. de lucht zuiveren en brengen een extra vleugje schoonheid in huis. Maar, zoals bij alle energie, is er mystiek ding Veel soorten zijn gekoppeld aan sympathieën en bijgeloof, bijna altijd gerelateerd aan de bescherming van het huis.

  Als je wat extra ondersteuning nodig hebt om je te beschermen tegen de slechte energieën of je huis vullen met esoterie, bekijk dan hieronder enkele soorten die bekend staan als bijgelovig:

  1. wijnruit

  Bekend om het vechten jaloers en de boos oog Rue beschermt het milieu en wordt geassocieerd met verdediging tegen slechte geesten. Het zwaard van Sint-Joris en de met moerasspirea Wees echter voorzichtig met de laatste: het inslikken ervan kan de luchtpijp blokkeren en tot de dood leiden.

  Zie ook: Ouderen zien geel

  2. lavendel

  Lavendel wordt veel gebruikt voor witte babykleertjes parfumeren om hen van hun gebrokenheid te verlossen.

  10 heilige kruiden om je huis te reinigen van negatieve energie
 • Privé Wellness: Feng Shui aan het bureau: breng goede energie naar het thuiskantoor
 • Tuinen en groenten Hoe een Chinese geldplant te kweken
 • 3. rozemarijn

  Met zijn intense parfum "belooft" rozemarijn partners aantrekken Er wordt ook gezegd dat de plant de vitaliteit in huis herstelt en een uitstekende natuurlijke stimulans is voor creativiteit en productiviteit.

  4. bananenboom

  Een legende zegt dat het steken van een mes in de stam van een bananenboom om middernacht op Sint-Jansavond de voorletter van de aanvrager door de vloeistof die uit de plant loopt.

  Zie ook: 16 gemakkelijk te onderhouden vaste planten voor beginnende tuiniers

  5. vrolijke boom

  Deze plantensoort staat bekend als liefdesproblemen oplossen Hij wordt altijd in paren geplant: een vrouwtje en een mannetje.

  6. avenca

  Voor stellen die veel conflicten hebben, kan een beetje avenca de oplossing zijn - de plant wordt geassocieerd met vrede in de echtelijke relatie Bovendien is het een uitstekende "omgevingsthermometer" omdat hij "uit elkaar kan vallen" als de stroom uitvalt.

  7. geld-in-penny

  Mensen gebruiken deze plant thuis als ze geld verdienen Het is interessant dat, om dit te bereiken, het in de buurt van voorwerpen van waarde in huis moet zijn, zoals een kluis, een kaptafel met sieraden, enz.

  Princes oorbellen: de "it" bloem van het moment
 • Tuinen en groenten 16 creatieve manieren om je planten tentoon te stellen
 • Tuinen en groenten Hoe aardbeien binnenshuis te kweken
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.