8 koelkasten zo georganiseerd dat ze je de jouwe laten opruimen

 8 koelkasten zo georganiseerd dat ze je de jouwe laten opruimen

Brandon Miller

  Het is gebruikelijk dat de binnenkant van koelkasten een rommeltje is, maar het is niet de beste plek om je desorganisatie in praktijk te brengen. De koelkast op orde houden is een van de basisprincipes om de ruimte schoon te houden en niet het risico te lopen dat bedorven voedsel en vreemde geuren zich ophopen. Laat je dus inspireren door deze supergeorganiseerde koelkasten die op Instagram zijn geselecteerd door de Brit+Co website. We wedden dat je zultHaal opgelucht adem als je de jouwe hebt geregeld.

  1. slimme dozen

  De lades en planken in de koelkast zijn er om te helpen bij het organiseren. Om alles nog georganiseerder te maken, gebruik je doorzichtige dozen.

  2. sorteren op kleur

  Met deze gewoonte kun je zelfs je koelkast versieren. En het werkt ook voor het voedsel dat in de potten gaat. Scheid gelijksoortig voedsel in potten met deksels van dezelfde kleur. Dit zal je leven gemakkelijker maken.

  Zie ook: Hoe eetkamers en balkons voor fijnproevers te verlichten

  3. mooie producten aan de voorkant

  Zie ook: 15 manieren om verlichting in je interieurdecoratie te verwerken

  Laat de mooiste producten, meestal die uit de natuur komen, uitgelicht in de koelkast staan.

  4. ruimte maximaliseren

  We weten dat een snelle aankoop op de markt een koelkast makkelijk kan vullen, dus organiseer je producten op een georganiseerde en strategische manier zodat het geen chaos wordt.

  5. alles heeft zijn plaats

  Blikjes, potjes, eieren, flessen... alles moet op zijn juiste plek staan, zodat je niet het risico loopt dat je de deur opent en er een blikje recht op je grote teen valt. Organiseer het ook zo dat de meest gebruikte etenswaren (of etenswaren die dringend gebruikt moeten worden) vooraan staan, in het zicht.

  6. labels gebruiken

  Dit maakt je leven een stuk eenvoudiger als het gaat om het zoeken naar ingrediënten en het is heel eenvoudig en snel te doen.

  Potten met bereide ingrediënten scheiden

  Sommige ingrediënten klaar laten staan (gekookt, gesneden, fijngesneden, enz.) kan een geweldige stimulans zijn bij het koken.

  8. de presentatie verbeteren

  Als je constant worstelt met het eten van groenten, fruit en peulvruchten, wat dacht je er dan van om ze op een meer uitnodigende manier te rangschikken? Met de juiste presentatie is het mogelijk om je maag te laten rommelen van verlangen.

  Klik en bezoek de CASA CLAUDIA winkel!

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.