Airconditioning: hoe te kiezen en te integreren in je inrichting

 Airconditioning: hoe te kiezen en te integreren in je inrichting

Brandon Miller

  O warmte kan gezelligheid in de weg staan Om ervoor te zorgen dat een airconditioning zonder problemen in een project kan worden ingebouwd, is planning dus essentieel.

  Maar hoe kies je het juiste model, een model dat perfect voldoet aan de eisen van de ruimte en in harmonie is met het decor? Ieda en Carina Korman, vooruitlopend op Architectenbureau Korman wijzen erop dat verschillende factoren van invloed zijn op de keuze van het ideale model.

  Ten eerste kan het aantal bewoners het thermische comfort van de kamer beïnvloeden. 12 duizend BTU/u kan een ruimte van 20 m² klimatiseren Let ook op de elektrische installaties en de ruimte voor het apparaat. Wil je meer weten, bekijk dan de tips hieronder:

  Samenstellen met de decoratie

  Er zijn verschillende soorten apparaten, elk met hun eigen kenmerken en type installatie. Met het oog hierop heb je een planning vooraf om te bepalen of het een airconditioner wordt die wordt geïntegreerd in het decor of verborgen - omdat het belangrijk is om na te denken over de leidingen, het loodgieterswerk en het elektrische punt om de airconditioner op de juiste manier in een kamer te plaatsen.

  Wat decoratie betreft, is de tip om de discrete en delicate manier De architecten geven aan zet het in een hoek van de kamer Een andere optie is een geplande kast, met een specifieke nis voor de apparatuur - waardoor de look subtieler wordt.

  Zie ook

  Zie ook: Opklapbare bank en eilandbank: verschillen, waar te gebruiken en tips om te kiezen
  • Airconditioning reinigen: hoe doe je dat thuis?
  • 5 tips voor een gezond gebruik van airconditioning
  • Samsung heeft een complete lijn voor een schoon huis in tijden van pandemie

  Als je het wilt verbergen, nissen met traliedeuren zijn perfect maar overweeg een locatie die routineonderhoud vergemakkelijkt.

  Zie ook: 007 vibes: deze auto rijdt op water

  Belangrijkste modellen

  Met een breed scala aan modellen op de markt zijn er vier categorieën Beginnend met de draagbare modellen Hun grootste voordeel is dat ze van de ene kamer naar de andere kunnen worden verplaatst, maar ze zijn niet erg efficiënt en maken vaak veel lawaai.

  De meest traditionele is raam Ze hebben echter een lage capaciteit, produceren veel lawaai en hebben een afvoer naar buiten nodig.

  Nu al de gedeeld model Het is een stiller model met een betere capaciteit, maar is duurder.

  Tot slot gesplitste omvormer is op dit moment het meest geschikt omdat het de technologie heeft die het uitschakelt wanneer de kamer de juiste temperatuur bereikt. Met een hoge energie-efficiëntie is dit een duurzame keuze .

  Wat is de beste vloer voor de keuken? Hoe kies je?
 • Architectuur- en bouwrecensie: Nanwei's boor en schroevendraaier is je beste vriend op de bouwplaats
 • Architectuur en bouw Containerwoning: wat kost het en wat zijn de voordelen voor het milieu?
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.