DIY: die met het magische oog uit Friends

 DIY: die met het magische oog uit Friends

Brandon Miller

  Ben je fan van de Amerikaanse tv-serie Vrienden Zo ja, dan heb je vast wel eens gewenst dat je een paarse deur had zoals die in de flat van Monica en Rachel. De deur was aanwezig in de hoofdscènes en speelde een even belangrijke rol als de personages zelf.

  Het symbool geeft originaliteit aan de omgeving, waarin we urenlang het leven van de vriendengroep volgen, en introduceert de creativiteit van de serie, wat het nog specialer maakt.

  Van de fauteuil van Joey en Chandler naar het schilderij "Gladys" van Phoebe, de kleine details en de eindeloze lach hebben de wereld veroverd.

  Om je nog dichter bij Vrienden Wat dacht je ervan om in jouw huis een deur te maken precies zoals die in flat 20?

  Materialen

  Dun golfkarton

  Zie ook: s2: 10 hartvormige planten om je huis op te fleuren

  Krant

  Schoollijm op waterbasis (PVA)

  Wit papieren handdoekje

  Brood of dun plastic etiket

  Acrylverf - je hebt twee tinten geel nodig en een daarvan iets donkerder

  Schuurvel 220 (optioneel)

  Hoe doe je dat?

  Stap 1

  Print het onderstaande sjabloon uit en knip het formaat uit. De schaal van 1:1 is dezelfde grootte als het origineel, maar je kunt de nodige aanpassingen maken. Lijm de afbeelding op een karton en maak opgerolde stroken papier-maché krant op het karton (doe het thuis met PVA-lijm, het is super makkelijk en snel!), volgens het uitgeprinte sjabloon.

  Stap 2

  Wees geduldig, zet de aflevering van "Unagi" of poker op, vraag om een Joey Speciaal en ontspannen . Voeg nog twee lagen papieren handdoek machê toe aan de voorkant en laat drogen, knip dan het overtollige weg.

  Stap 3

  Knip een V-vorm uit een broodetiket, zoals op de foto, en maak een snee in het karton aan de achterkant - passend bij het etiket. Dit deel wordt het steunpunt, zodat het frame aan een spijker kan worden opgehangen.

  Zie ook

  • Je kunt een nacht doorbrengen in de flat van Friends!
  • AAAA Er komen LEGO Friends ja!

  Als dit niet het geval is, kies dan specifiek voor dun plastic, zoals een stuk yoghurtpot.

  Stap 4

  Voeg nog twee of drie lagen papieren handdoek machê toe, zorg ervoor dat je het aan de achterkant over het broodetiket legt - misschien plakt het niet, dus gebruik een beetje secondelijm rond de rand. Laat drogen en knip een kleine opening over het etiket.

  Gebruik indien nodig een vel 220 schuurpapier om de hoge plekken te verwijderen.

  Stap 5

  Verf het hele frame met twee of drie lagen donkerder gele acrylverf. Wacht een paar minuten en breng dan lichtjes de lichtere tint aan op de verhoogde delen.

  Beperk je niet tot geel, maar kies de kleur die het beste bij de kamer past.

  Stap 6

  Hang het stuk aan een kleine spijker en gebruik, om het steviger te maken, kleefplamuur.

  Tips

  Als je ervoor kiest om het frame te drogen in een oven (minder dan 90°C) of met een haardroger, zet het dan vast op een bakplaat om te voorkomen dat het kromtrekt.

  Zie ook: 20 ideeën voor het aanleggen van een tuin met pallets

  Voor een perfecte uitlijning plaatst u een klein druppeltje verf over de V-inkeping in het label en drukt u het op zijn plaats op de deur. Er zal zich een stipje verf hebben gevormd precies op de plek waar u de spijker moet plaatsen.

  *Via Instructable

  Stap voor stap hoe je je eigen kaarsen maakt en ontspant
 • Doe het zelf 10 inspiratiebronnen voor het maken van een fotomuurschildering
 • Privé Doe-het-zelf: Doe-het-zelf: Leer hoe je supercreatief en gemakkelijk cadeaus inpakt!
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.