DIY: vrolijk je huis op met deze vilten konijntjes

 DIY: vrolijk je huis op met deze vilten konijntjes

Brandon Miller

  Als je een passie hebt voor Pasen, knuffeldieren of allebei, dan is deze DIY echt iets voor jou! Deze opgezette vilten konijnen maken het feest speelser, hetzij door er een eenvoudig knuffeldier van te maken waar kinderen mee kunnen spelen, hetzij door er decoratieve manden, mobiles en slingers van te maken. Dit is een zeer eenvoudige handleiding die je in 45 minuten kunt afmaken. Het gele vogelhuisje:

  Je hebt het volgende nodig

  • Bedrukte konijnenmal
  • 7,5 cm x 15 cm wolvilt (voor elk stuk)
  • Bijpassend borduurgaren
  • Roze borduurgaren
  • Polyestervezel voor vulling
  • Schaar
  • Pincet

  Hoe doe je dat?

  Knip het papieren sjabloon uit en speld het vast op het vilt. Knip vervolgens voorzichtig het konijn uit het sjabloon met een kleine, scherpe borduurschaar. Knip de twee stukken vilt (twee kanten van het konijn) uit.

  Het is de moeite waard om een eenvoudige stiksteek te maken met twee strengen roze garen om de oren in te vullen.

  3. het is mogelijk om de details maar aan één kant van het konijn te borduren, maar je kunt dit ook aan beide kanten doen, afhankelijk van het doel dat je aan het stuk wilt geven.

  4 - Wat de kleuren betreft, kies voor contrasten: voor donkere konijnen gebruik je lichter gekleurd garen, zoals roze. Voor lichtgekleurde konijnen gebruik je bijvoorbeeld grijs garen.

  Maak een dekensteek met twee draden om de voor- en achterkant te naaien.

  Zie ook: Rust: 10 droombadkamers

  Begin aan de achterkant van de nek van het konijn, ga rond de oren en gebruik een pincet om de oren voorzichtig op te vullen. Ga verder met naaien, stop na de voorpoot en weer na de staart om deze op te vullen. Ga verder langs de rug van het konijn omhoog, terwijl je het polyester opvult terwijl je verder gaat, totdat je weer bij het beginpunt bent.

  7. Nu kun je een lintje om de nek knopen en klaar is je doe-het-zelf paashaas!

  * Via Het gele vogelhuisje

  Zie ook: 71 keukens met eiland om de ruimte te optimaliseren en praktisch te zijn Privé: 7 plekken die je (waarschijnlijk) vergeet schoon te maken
 • My Home "Ruim op na mij": leer hoe je een look samenstelt zonder rommel
 • Mijn Home Ijskoffie recept
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.