Alles over Adelaide Cottage, het nieuwe huis van Harry en Meghan Markle

 Alles over Adelaide Cottage, het nieuwe huis van Harry en Meghan Markle

Brandon Miller

  O Prins Harry en Meghan Markle zijn sinds mei dit jaar getrouwd en er is veel gepraat over de huizen die het stel de komende jaren zal bezoeken. Het nieuws is dat ze naar verluidt een nieuw huis hebben in Kasteel van Windsor : a Adelaide Huisje .

  Volgens rapporten van ELLE Home heeft de koningin van Engeland, Elizabeth II, het kleine herenhuis aan het paar cadeau gedaan - maar officiële bronnen moeten nog bevestigen of het koppel het huis daadwerkelijk heeft gewonnen of van plan is er binnenkort te gaan wonen.

  Zie ook: Bekijk de decoratietrends voor de keuken in 2021

  Toch is het de moeite waard om het pand van dichtbij te bekijken! Oorspronkelijk werd Adelaide Cottage in 1831 gebouwd voor koningin Adelaide, de vrouw van koning Willem IV.

  Zie ook: De vijf stappen op het spirituele pad

  //www.instagram.com/p/BllZb1mnNv1/?tagged=adelaidecottage

  Harry en Meghan Markle brengen huwelijksnacht door in luxe hotels

  Sindsdien is het een toevluchtsoord geworden voor veel Britse vorsten. De iconische koningin Victoria gebruikte het huis vaak voor haar afternoon teas of morning coffees, en Peter Townsend, bekend als de minnaar van prinses Margaret (en te zien in de serie The Crown), was ook een bewoner van het huis.

  Het pand werd in 2015 gerenoveerd en heeft volgens de internationale media een zeer uitgebreide inrichting. De master suite heeft bijvoorbeeld een torenhoog plafond en een plafond versierd met dolfijnen, evenals een decor met touwen, afkomstig van een 19e-eeuws schip. Het heeft ook een open haard van Grieks-Egyptisch marmer.

  Momenteel wonen Harry en Meghan in Vakantiehuis Nottingham Daar vroeg de prins zijn vrouw ten huwelijk, vermoedelijk terwijl de twee "een kip aan het koken waren".

  Volg Casa.com.br op Instagram

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.