Het lijkt nep, maar de "glazen vetplant" zal je tuin nieuw leven inblazen

 Het lijkt nep, maar de "glazen vetplant" zal je tuin nieuw leven inblazen

Brandon Miller

  De vetplanten zijn een cactussoort en net als de gewone woestijnplant, vereist weinig onderhoud Dit komt omdat de samenstelling, wortels, stengels en bladeren, het mogelijk maken om grote wateropslag Op deze manier wordt water geven een zeldzame noodzaak.

  Zie ook: Star Wars keukengerei: moge de kracht met je keuken zijn!

  Van dezelfde familie als Aloë, Asphodelaceae , a " glazen vetplant " heeft de wetenschappelijke naam Haworthia cooperi en komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Hij groeit langzaam en heeft de transparante punt om licht binnen te laten - en geeft de plant zijn prachtige effect.

  Zie ook: DIY: maak een smartphonehouder met eierdoos in 2 minuten!

  Er zijn verschillende vetplanten die deel kunnen uitmaken van je tuin Het verschil is dat deze meer op stenen lijkende bladeren heeft en zeker zijn werk doet om de tuin te renoveren.

  Heb je ooit gehoord van de roosvormige vetplant?
 • Tuinen en groenten Fortuinbloem: hoe je de vetplant van het seizoen kweekt
 • Tuinen en groenten Hoe verzorg je terrariums met cactussen en vetplanten
 • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Inschrijving geslaagd!

  Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.