Band-Aid kondigt nieuwe reeks huidkleurige verbanden aan

 Band-Aid kondigt nieuwe reeks huidkleurige verbanden aan

Brandon Miller

  Band-Aid heeft aangekondigd dat het een nieuwe reeks verbanden voor verschillende huidskleuren Het merk Johnson & Johnson kondigde de verandering aan te midden van aanhoudende wereldwijde protesten tegen raciale ongelijkheid.

  Zie ook: Architectuur van de "cangaço": de huizen ingericht door Lampião's achterkleindochter

  Band-Aid zei ook dat het een donatie zal doen aan de beweging Zwarte levens doen ertoe Het nieuws kreeg gemengde reacties van gebruikers van sociale media, waarvan sommigen de langverwachte beslissing van het merk over inclusie toejuichten, terwijl anderen het afwezen als "te weinig, te laat".

  Bij de afbeelding van de nieuwe dressings in de Instagram-post schreef het merk:

  We horen je. We zien je. We luisteren naar je.

  Zie ook: Hoe je veel planten kunt hebben met weinig ruimte

  We zijn solidair met onze zwarte collega's, medewerkers en gemeenschap in de strijd tegen racisme, geweld en onrecht. We zetten ons in om actie te ondernemen om tastbare verandering te creëren voor de zwarte gemeenschap.

  We zijn vastbesloten om een assortiment dressings te lanceren in lichte, medium en donkere tinten van bruine en zwarte huidtinten die de schoonheid van diverse huiden omarmen. We zijn toegewijd aan inclusiviteit en het bieden van de beste helende oplossingen door je beter te vertegenwoordigen." Daarnaast kondigde het merk aan dat het een donatie zal doen aan de black movement issues organisatie en beloofde dat "dit slechts de eerste dentre isvele stappen samen in de strijd tegen systemisch racisme."

  Hoewel de media er minder aandacht aan besteden, gaan de protesten en de strijd voor rassengelijkheid door, dus blijf zoeken naar manieren om te helpen en deel uit te maken van de verandering.

  Eames Hang-it-All krijgt een nieuwe versie om de LGBTQ+ pride maand te vieren
 • Braziliaanse kunstenaars hebben werk tentoongesteld op de internationale kunstbeurs Not Cancelled
 • Nieuws 10 apps en technologieën die een duurzamere routine bevorderen
 • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Inschrijving geslaagd!

  Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.