Gelijkvloerse condominiumwoning integreert interne en externe ruimtes in 885 m²

 Gelijkvloerse condominiumwoning integreert interne en externe ruimtes in 885 m²

Brandon Miller

  Het kantoor Reinach Mendonça Architecten is verantwoordelijk voor dit woonproject in het condominium Quinta da Baroneza, in Bragança Paulista (SP). 885 m² geeft een gevoel van eenheid tussen interne en externe ruimtes.

  Zie ook: Duurzame architectuur vermindert de impact op het milieu en brengt welzijn

  Sinds de gevel het huis suggereert een elegante beschrijving, met een gastvrije en aangename toets door de rustieke stopverf die op de gemetselde muren is aangebracht en door de aanwezigheid van planten Zelfs volgens het enkele plan verliest de structuur niet het visuele overlappende effect dat de diepte van de garage en de langwerpige deurbekleding bieden.

  400m² huis in Miami heeft een suite met dressing en 75m² badkamer
 • Huizen en appartementen Huis in São Paulo is gemoderniseerd zonder de charme van een bergchalet te verliezen
 • Huizen en appartementen Landhuis van 657 m² met veel natuurlijk licht opent naar het landschap
 • Ontworpen om optimaal gebruik te maken van de natuurlijk licht De sociale ruimtes zijn ondergebracht in een transparante doos met grote glazen deuren die naar de voor- en achterkant openen. Deze opstelling creëert een interne sfeer die afstanden verkleint en het geheel gezellig maakt.

  Zie ook: De minimale afmetingen voor woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer

  Het architectonische voorstel richtte zich op het transformeren van de circulaties in glazen galerijen uitkijkend op de binnenplaats, die, gezien vanuit alle kamers, fungeert als de belangrijkste articulatieruimte. Deze buitenruimte bestaat uit een grote tuin en een waterspiegel. Om de hele sociale ruimte tegen de ondergaande zon te beschermen, werd een metalen brise in de vorm van een flap van het dak geplaatst.

  Bekijk alle foto's van het project in de galerij hieronder!

  Ontdek welk type cobogó ideaal is voor welke kamer
 • Huizen en appartementen 400m² huis in Miami heeft een suite met dressing en 75m² badkamer
 • Huizen en appartementen Lattenhout is het verbindende element van dit compacte en elegante appartement van 67m²
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.