Victoriaanse huizen krijgen "spookburen

 Victoriaanse huizen krijgen "spookburen

Brandon Miller

  "Spookhuis' (geen spokenjager) is de naam van dit eigenzinnige woonproject in Londen. Maak je geen zorgen, het spookt helemaal niet! De studio Fraher & Findlay De naam Ghostly komt van de begrippen herinnering en het verleden, omdat het idee van de professionals was om de manier van denken over de buurt en architectuur te veranderen door traditionele details opnieuw te interpreteren.

  "Met zoveel argumenten en verwarring over wat een passend contextueel antwoord zou zijn en hoe een nieuw gebouw zijn context zou moeten weerspiegelen, wilden we een 'sluier' creëren die niets anders probeerde te zijn," vertelde Fraher & Findlay-partner Lizzie Fraher. Dezeen.

  Zie ook

  Zie ook: Soorten sofa's voor de woonkamer: Ontdek welke de ideale sofa is voor jouw woonkamer
  • LUMA is een museum dat uit de toekomst lijkt te komen!
  • Dit gebouw is ontworpen om verbrande bossen te herstellen

  De plattegrond van de cottages is moeilijk: smal, donker en inefficiënt. "Vaak is er weinig flexibiliteit in hoe we een comfortabele, 'leefbare' ruimte opvatten," zegt Fraher. "We wilden ruimtes ontwerpen die niet de conventionele verhoudingen hebben die je van een huis verwacht," voegt hij eraan toe.

  Zie ook: Hoe je veel planten kunt hebben met weinig ruimte

  Verschillende elementen zijn erop gericht om dit gevoel van ruimte en licht. Elk van de lange, slanke plattegronden wordt geopend door een 'sociale trap' in het midden, met eiken lambrisering en geperforeerde metalen bordessen om zicht tussen de verdiepingen mogelijk te maken.

  Aan de straatkant is een comfortabele studieruimte, terwijl aan de achterkant van het huis het vloerniveau daalt om de plafondhoogte van het huis te maximaliseren. keuken , eetkamer en woonkamer. Hij keert terug naar de tuin door middel van houten treden die fungeren als informele zitplaatsen.

  *Via Dezeen

  Is er iemand mooier dan ik? 10 gebouwen bedekt met spiegels
 • Architectuur Dit gebouw is ontworpen om uitgebrande bossen te herstellen
 • Architectuur Vakantie in de pandemie? Bekijk 13 Airbnb's om jezelf af te zonderen (op een goede manier)
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.