Inbouwstenen: een joker in decoratie

 Inbouwstenen: een joker in decoratie

Brandon Miller

  Op zoek naar een alternatief om je huis charmanter en stoerder te maken? Baksteen is de perfecte keuze omdat het niet alleen veelzijdig en rustiek is, maar ook je ruimte mooier maakt.

  Deze coating herinnert aan het concept van de zichtbare constructie met een industriële en tijdloze stijl. Je kunt deze coating op verschillende manieren gebruiken en toepassen op externe of interne oppervlakken.

  Om beter te begrijpen hoe je het decor kunt invoegen, geeft de directeur van Staccato Revestimentos, Gisely Oliveira, een overzicht van enkele opties en locaties die passen bij het idee :

  Extern gebied

  Zie ook: 12 meubels en gestoffeerde meubelen om aan het voeteneind van het bed te zetten

  Dankzij de hoge weerstand kun je deze techniek gebruiken en misbruiken in de buitenruimte - zoals op het balkon, de barbecueplaats en de garage. Omdat het er niet vuil uitziet en weinig onderhoud nodig heeft, voegen de kleine kleurvariaties die kunnen optreden tussen het ene stuk en het andere, meer charme en een rustieke uitstraling toe.

  Huis krijgt uitbreiding met rode bakstenen, ramen en veel natuurlijk licht
 • Huizen en flats Bakstenen en hout vallen op in deze industrieel-chique flat
 • Kamer

  De baksteen is altijd in de mode en past daarom in veel omgevingen, ook in de slaapkamer! De kamer krijgt een ontspannen en gezellige uitstraling, het meubel past goed bij de rest van de inrichting en biedt meer persoonlijkheid.

  Woonkamer

  In dit geval kan de bekleding de hoofdrolspeler van de kamer zijn en opvallen tussen de meubels en andere stukken. Er is geen regel hier, overweeg het gebruik van veel kleur en rustieke opties, of richt je zelfs op slechts één muur.

  Als je liever een lijn volgt schoon Voor een gewaagdere look kies je stukken met lichte kleuren, maar voor iets gewaagders geef je de voorkeur aan kleuren of stukken die je doen denken aan de structuur van de muur zelf.

  Zie ook: Huis in recordtijd in elkaar gezet in China: slechts drie uur Wat zoekt GenZ in huis? Bekijk 5 trends op Pinterest
 • Decoratie 5 meest gemaakte fouten met vloerkleden in decoratie
 • Decoratie Bekijk hoe je de industriële stijl in je huis kunt toepassen
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.