Madeira omarmt 250 m² landhuis met uitzicht op de bergen

 Madeira omarmt 250 m² landhuis met uitzicht op de bergen

Brandon Miller

  Dit hotel ligt in Teresópolis, een stad in de bergachtige regio van Rio de Janeiro. landhuis met 250 m² Het was erg vervallen na jaren zonder gebruik en de eigenaresse wilde er graag naar terugkeren, omdat haar kinderen er waren opgegroeid en ze nu ook aan de aanwezigheid van haar kleinkinderen wilde denken.

  Om de familie beter te kunnen verwelkomen in deze nieuwe fase, besloot de klant een totaal renovatie- en decoratieproject te laten uitvoeren door de architect Natalia Lemos, die rekende op het partnerschap van de architect Paula Pupo.

  "We hebben de oorspronkelijke vijf slaapkamers omgetoverd tot suites, een toilet die niet in de plant zat en we integreren de keuken met de woonkamer met de optie om de omgevingen indien nodig te isoleren door middel van schuifpanelen van hout", zegt Natalia.

  Buiten ontwierpen de professionals ook een zwembad met verschillende gebruiksmogelijkheden - ofurô, ondiep "strand" voor kinderen en een diep gedeelte - tegenover een van de grootste pluspunten van het huis: het ongelooflijke uitzicht op de bergen.

  Bakstenen geven dit huis van 200 m² een rustiek en koloniaal tintje
 • Huizen en appartementen Een boom loopt over de binnenplaats van dit 370m² grote landhuis
 • Huizen en appartementen Landhuis met uitzicht op de dam doorbreekt de grenzen van binnen en buiten
 • Voor de "afwerkingen" werden materialen met verschillende texturen gebruikt - de combinatie van hout, natuursteen, technocement, leer en planten hielpen om een gezellige en toch moderne sfeer te creëren.

  Een van de grootste uitdagingen van het project was het herstellen van het bestaande hout in het huis, dat, hoewel in zeer slechte staat, van onschatbare waarde was voor de klant.

  "We hechten altijd veel waarde aan de affectieve herinnering van een oud huis, omdat we geloven dat het liefdevol moet zijn en vol goede herinneringen.

  Daarom was onze belangrijkste zorg bij dit project om de oorspronkelijke identiteit van het gebouw te behouden en te benadrukken wat het meest waardevol was voor de bewoners", onthult Natália.

  Zie ook: 6 spookachtige badkamers perfect voor Halloween

  De uiteindelijke productie van het pand maakte ook het verschil. Een neutrale basis, samenstelling met verschillende kussens in aardse en nude tinten en veel planten zorgen voor comfort en charme in alle kamers.

  Bekijk alle beelden van het project in de galerij hieronder!

  Zie ook: Zijtuin verfraait de garage Rust en vrede: een heldere stenen open haard kenmerkt deze duplex van 180 m²
 • Huizen en appartementen Klein en charmant gastronomisch balkon is het hoogtepunt van dit appartement van 80 m²
 • Huizen en appartementen Blauwe details en reisherinneringen markeren een appartement van 160 m²
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.