21 inspiraties voor een klein kantoor aan huis

 21 inspiraties voor een klein kantoor aan huis

Brandon Miller

  Zelfs als je sporadisch thuiswerkt, is een goede thuiskantoor kan de sleutel zijn tot de productiviteit Als je huis niet groot genoeg geen probleem: je kunt deze ruimte in bijna elk huis creëren.

  Controleer hieronder 21 inspiraties van kleine thuiskantoren die je kunt opnemen in bestaande omgevingen:

  Ga voor monochroom

  Als je in een kleine ruimte werkt, is minder soms meer. Als je een kleine kamer hebt die je hebt omgebouwd tot kantoor, overweeg dan een eenvoudig kleurenpalet Soms is een soberder kleurenpalet de beste manier om diepte toe te voegen aan je kleine ruimte.

  Kies voor een tafel met opbergruimte

  Er zijn een aantal dingen die je nodig hebt in je kantoor (zoals de perfecte pen om aantekeningen te maken), maar rommel kan ervoor zorgen dat een klein kantoor niet meer bestaat. thuiskantoor Als je geen kast hebt, overweeg dan te investeren in een bureau met ingebouwde opbergruimte om al je benodigdheden te verbergen.

  Zoek een hoek

  Als je erover nadenkt waar je je tabel Of het nu in je woonkamer is, keuken of de kamer Afhankelijk van hoeveel ruimte je nodig hebt voor je werk, kan een bureau voldoende, chique en elegant zijn.

  Een tabel maken

  Het idee van een thuiskantoor is heel creatief, vooral als je thuis een paar lastige hoekjes hebt die zelden worden gebruikt. Kies een smal gangpad De extra ingebouwde opbergruimte helpt om deze ruimte schoon en fris te houden.

  Een inbouwkast hergebruiken

  Als je een inloopkast hebt, overweeg dan om wat ruimte in te leveren voor een tafel voor thuiskantoor Hoewel het misschien vreemd lijkt om naast hangers vol kleren te werken, kan dit een geweldige geluidsdichte ruimte zijn om werkgesprekken te voeren.

  Gebruik de hoek van de ladder

  Geen ruimte voor een kantoor? Bekijk deze indeling voor thuiskantoor Deze zitstok is perfect voor iedereen die een klein hoekje nodig heeft om te werken, maar niet veel opbergruimte nodig heeft. Kies voor een kleine tafel met een beetje verborgen opbergruimte ingebouwd.

  Zie ook

  • Thuiskantoortrends voor 2021
  • 13 verschillende thuiskantoren, kleurrijk en vol persoonlijkheid

  Kies voor een dubbele tafel

  Als jij en je partner het moeilijk vinden om thuis te werken, maar je hebt alleen genoeg ruimte voor een kantoor, overweeg dan een langer tafeloppervlak dat genoeg werkruimte biedt voor twee. Kun je geen perfect bureau vinden voor jouw ruimte? Een plat oppervlak en wat kasten werken als een op maat gemaakt en betaalbaar bureau.

  Zoek een venster

  Natuurlijk licht is essentieel voor een productieve werkomgeving, dus probeer je bureau zo te plaatsen dat bij een raam Als je geen lichte ruimte kunt vinden, probeer dan te investeren in een therapeutische daglichtlamp om je ruimte te verlichten.

  Planten toevoegen

  Voeg wat kamerplanten toe is een geweldige manier om je kantoorruimte warm en gezellig te maken. Kies planten die gemakkelijk te verzorgen zijn, zodat je je meer op je werk kunt concentreren en minder op snoeien.

  Een zit-/statafel toevoegen

  Thuiswerken kan betekenen dat je lange perioden moet zitten, dus rust je thuiswerkomgeving uit met een zit/stabureau, van verstelbare hoogte is een geweldige manier om jezelf aan te moedigen meer te bewegen gedurende de dag.

  Wandopbergruimte toevoegen

  Kleine kantoren hebben vaak te weinig opbergruimte, dus denk verticaal. Overweeg het toevoegen van nissen of planken aan de muur om je essentiële spullen in op te bergen en wat snuisterijen uit te stallen.

  Gebruik vintage stukken

  Een kleine kantoorruimte kan direct chique worden met een paar specifieke accessoires. Waarom zou je niet decoreren met vintage items als een eenvoudige manier om een kleine kamer veel persoonlijkheid te geven?

  Zoek een hoek

  Werk met de architectuur van je huis. Volg de natuurlijke lijnen van je ruimte en zoek een perfect hoekje voor een kleine werkplek. Hang wat planken op voor extra opbergruimte en focus op goede verlichting.

  Gebruik een kast

  Een zelden gebruikte kast kan gemakkelijk worden omgetoverd tot een kantoorruimte. Meet een stuk hout dat perfect in de kast past en verwijder de deuren om overal in huis een compact kantoor te creëren.

  Houd het schoon

  Als je een klein (maar functioneel) kantoor hebt, is het essentieel om rommel tot een minimum te beperken. Houd de boel opgeruimd helpt je kleine ruimte om groter en opener te lijken.

  Behang toevoegen

  Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om een hoek van een kamer eruit te laten zien als een kantoor, overweeg dan het gebruik van de verwijderbaar behang. Behang kan gemakkelijk een ruimte afbakenen en specifieke ruimtes creëren om je kantoor een doelgerichte uitstraling te geven.

  Denk verticaal

  Als je muurruimte hebt maar geen vloerruimte, kies dan een tafel met ingebouwde verticale ruimte voor opslag. Zoek een tafel met een chique, minimalistisch ontwerp zodat hij er niet lomp uitziet of te veel visuele ruimte inneemt in je woonkamer.

  Zie ook: Tips voor het gebruik van azijn voor huishoudelijke reiniging

  Gebruik een zolder

  Als je een onafgewerkte zolder hebt, wat zou je er dan van denken om die af te werken en een thuiskantoor Schuine plafonds en balkenplafonds kunnen de perfecte achtergrond vormen voor een creatieve werkruimte.

  Heroverweeg je bureau

  Als je niet genoeg ruimte hebt voor een traditionele tafel, overweeg dan iets minder conventioneels, zoals een bistrotafel. A ronde tafel past perfect in kleinere ruimtes en biedt iets meer bewegingsvrijheid terwijl je werkt.

  Voeg veel groen toe

  Groen kan direct creativiteit opwekken en een klein kantoor een doelgerichte uitstraling geven. Gebruik bloemenvazen of planten geworteld in water rond je bureau om direct vitaliteit en lichtheid aan je bureaublad toe te voegen.

  Gebruik een plank als tafel

  Zeg het traditionele bureau vaarwel en kies voor een plank. Een stuk teruggewonnen hout kan een rustiek oppervlak creëren om op te werken. Omdat je het hout op maat kunt zagen, is dit idee perfect voor als er weinig ruimte is en vierkante meters kostbaar zijn.

  *Via Mijn Domaine

  Zie ook: Geloof: drie verhalen die laten zien hoe het standvastig en sterk blijft Privé: 20 roze keukens om je dag op te vrolijken
 • Omgevingen 10 keukens geïntegreerd met eetkamer jaw-dropping
 • Omgeving 10 mythen en waarheden over de badkamer
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.