Markies integreert ontspanningsruimte en creëert interne patio in dit huis

 Markies integreert ontspanningsruimte en creëert interne patio in dit huis

Brandon Miller

  Dit huis, getekend door het FGMF-kantoor, ligt in een rustige, met bomen omzoomde straat in de wijk Sumaré in São Paulo en had als doel een dynamische leefruimte te creëren: het resultaat kwam in de vorm van een open ontspanningsruimte, waar sociale en dienstruimten zijn verdeeld onder een door stalen pilaren ondersteunde tent die het zwembad omringt. "De woning lijkt op een binnenplaatswoningMexicaans, georganiseerd rond de open centrale ruimte", zegt Fernando Forte.

  Zie ook: Madeliefjes planten en verzorgen

  Het zwembad werd geïnstalleerd op basis van isolatiestudies, zodat het in alle seizoenen van het jaar kan worden gebruikt. Daaromheen is er een thuisbioscoop die de constructie verdeelt met een complete gastronomische ruimte, met een keuken, een houtoven en een barbecue, en een woonkamer met open haard, omzoomd door glazen muren. De tropische tuin die de ruimte doordringt, maakt gebruik van regenwater.opgevangen voor irrigatie.

  Zie ook: 7 luxe kerstbomen van over de hele wereld

  Om privacy te garanderen, werd deze hele ruimte geïnstalleerd op het laagste deel van het perceel, dat een helling van 6 m heeft ten opzichte van de straat - wie op de stoep passeert, kan alleen het dak van de feesttent zien, dat op een plateau lijkt. De gekozen lay-out zorgt ook voor een grote toevoer van natuurlijk licht vanaf de bovenkant van de constructie.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.