32 man caves: ruimtes voor mannelijk vermaak

 32 man caves: ruimtes voor mannelijk vermaak

Brandon Miller

  De man caves zijn ruimtes gereserveerd voor mannen om te genieten van hun hobby's, al dan niet met vrienden. Alle decoratie - meubels, accessoires en kleuren - is zeer mannelijk en gekozen volgens de smaak van de man.

  Daar kun je speeltafels neerzetten, zoals een pooltafel, een ruimte om instrumenten te bespelen, een hoek voor een bar en zelfs een minicinema. Bordspellen en videospelletjes zijn ook welkom. Als je een sportief type bent, is het zelfs de moeite waard om wat apparatuur te installeren om fysieke activiteiten te beoefenen: bokszakken, halters, loopbanden?

  Maar het zijn niet alleen mannen die een exclusieve ruimte voor zichzelf willen. Vrouwen hebben ook hun eigen vrouwenhutten om in te ontspannen (bekend als sheds) en te genieten van momenten met vriendinnen.

  Zie ook: 37 natuurlijke bekledingen voor in huis

  1. mini-bioscoop

  Zie ook: Versier je aquarium met SpongeBob Squarepants-figuurtjes

  2. bar

  3. auto's en motoren

  4. Spelletjes

  5. instrumenten

  6. decoratie

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.