Muurschildering: 10 ideeën in ronde vormen

 Muurschildering: 10 ideeën in ronde vormen

Brandon Miller

  Een andere muurschildering is een snelle en goedkope manier om je inrichting te veranderen. En geometrische vormen zijn hier geweldig voor. circulaires of afgerond Als het idee je aanspreekt, bekijk dan zeker de inspirerende selectie die we hieronder hebben voorbereid!

  Aangedreven door Videospeler wordt geladen. Afspelen Video afspelen Overslaan Achteruit Unmute Huidige tijd 0:00 / Duur -:- Geladen : 0% 0:00 Stream Type LIVE Zoeken naar live, momenteel achter live LIVE Resterende tijd - -:- 1x Afspeelsnelheid
   Hoofdstukken
   • Hoofdstukken
   Beschrijvingen
   • beschrijvingen uit , geselecteerd
   Ondertitels
   • ondertitelingsinstellingen , opent het dialoogvenster voor ondertitelingsinstellingen
   • ondertitels uit , geselecteerd
   Audiospoor
    Beeld-in-beeld Volledig scherm

    Dit is een modaal venster.

    De media konden niet worden geladen omdat de server of het netwerk faalde of omdat het formaat niet wordt ondersteund.

    Begin van dialoogvenster. Escape annuleert en sluit het venster.

    TekstkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitOpaqueSemi-Transparent TekstachtergrondkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitOpaqueSemi-TransparentTransparentOpschriftgebied AchtergrondkleurZwartWitRoodGroenBlauwGeelMagentaCyaanOpaciteitTransparentSemi-TransparentOpaque Lettergrootte50%75%100%125%150%175%200%300%400%TekstrandstijlNoneRaisedDepressedUniformDropshadowFontFamilieProportioneel schreefloosMonospace schreefloosProportioneel serifMonospace serifCasualScriptSmall Caps Alle instellingen terugzetten naar de standaardwaarden Gereed Modaal dialoogvenster sluiten

    Einde dialoogvenster.

    Advertentie

    Eigenschap op de toegangsdeur

    Een levendige geeltint, gecombineerd met roze halverwege de muur, maakte deze voordeur energieker en levendiger. Het bovenste gedeelte was wit om het kleurenduo goed tot zijn recht te laten komen en de planten vulden de compositie aan.

    Creativiteit in het thuiskantoor

    Als je thuiskantoor toe is aan een opknapbeurt, kun je overwegen om creatief muurschilderwerk te doen. Hier hebben de aardetinten een stijlvol ontwerp gecreëerd dat een cirkel en een rechthoek combineert.

    Boekenkast in de schaduw

    Hier is een idee voor degenen die een hogere moeilijkheidsgraad niet erg vinden. Toch is het effect ongelooflijk in deze compositie waar een roze cirkel met kleurverloop dient als achtergrond voor planken, waardoor een zeer persoonlijke boekenkast ontstaat.

    Tussen cirkels

    In deze slaapkamer vormen twee tussenliggende cirkels het hoofdeinde van het bed. Het interessante is dat er drie verschillende zachte kleuren werden gebruikt om de gebieden af te bakenen en dit creëerde een delicaat visueel effect.

    Voor het lied van de planten

    De aardetinten zijn ideaal om te combineren met het groen van de planten. Merk op hoe het gebladerte opvalt in dit spel van ronde vormen op de muur. Hier brachten de variaties in intensiteit van de kleuren ook een extra charme.

    Investeer in pasteltinten

    Hier is een tip voor degenen die huiverig zijn voor het combineren van kleuren: investeer in pasteltinten. Omdat ze zachter zijn, is het risico van overdrijven kleiner. Op deze muur geven groen, mosterd en lila vorm aan figuren die passen bij het ontwerp van de planken.

    Zie ook: Hoe maak je de wasmachine schoon?

    Schilderij + dressoir

    De muur schilderen is ook een manier om kleur te brengen in de eetkamer. In deze omgeving dient een paneel in een aardetint als achtergrond voor het dressoir, de planken en de planten. Omdat de gekozen kleur erg lijkt op het hout van de meubels, is het resultaat een zachte en elegante combinatie.

    Zie ook: 8 chique en compacte u-vormige keukens

    Cirkel hoofdbord

    Op dit hoofdeinde werkt de grijze cirkel als een galeriewand Het neutrale palet van de ruimte creëerde een gezellige sfeer voor de kamer.

    De delicatesse van roze

    Al enige tijd is de meer gedempte roze tint succesvol in decoratie en in deze slaapkamer bewijst het dat het ook goed samengaat met natuurlijke texturen. Hier bracht de roze cirkel nog meer delicatesse in de ruimte, die al goud heeft in de bedlampjes en een geweven hanger.

    Een bepaalde zon

    De gele cirkel staat garant voor een ontwaken vol energie, zoals de kleur vraagt. En het beddengoed volgt hetzelfde voorstel met oranje en mosterdtinten.

    Thuiskantoor: 7 kleuren die de productiviteit beïnvloeden
   • Welzijn Kleuren kunnen onze dag positief beïnvloeden
   • Balkon krijgt sjabloonverf en een verbrande cementvloer
   • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

    Inschrijving geslaagd!

    Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

    Brandon Miller

    Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.