Ok... dat is een schoen met een mullet

 Ok... dat is een schoen met een mullet

Brandon Miller

  Het kapsel Mullet kan in een ander tijdperk zijn ontstaan als onderdeel van de modegeschiedenis voordat het in de vergetelheid raakte, maar de Volley , een Australisch schoenenmerk, heeft besloten het nieuw leven in te blazen.

  Maar niet als kapsel, maar als accessoire om schoenen te versieren. "Zei iemand mullet schoenen?!", schrijft het merk. "Nee, dit is geen addertje onder het gras, onze MULLET VOLLEYS zijn gearriveerd."

  Dat klopt, de limited edition schoenen van het merk hebben een gestreepte mullet aan de achterkant van het ontwerp, vastgemaakt met een klittenband. Het glanzende, vloeiende bruine haar zwaait als de drager loopt, een passende aanvulling op een mullet-kapsel.

  Pruik met klittenband

  Opblaasbare schoenen: zou jij ze dragen?
 • Nike ontwerp creëert schoenen die vanzelf aan gaan
 • Adidas ontwerpt sportschoenen met LEGO stenen
 • De MULLET VOLLEYS hebben de originele rubberen zool van het merk, de binnenzool met DAMPENERTECH 10 demping voor de hele dag comfort. Het uitneembare klittenband haarstuk is gemaakt van synthetisch materiaal en het ontwerp van de schoen is 100% vrij van dierlijke materialen, zoals het merk aangeeft.

  Volley koos donkergroen met een gele streep als introductie van de mullet voor haar klanten om het ontwerp verder te benadrukken. MULLET VOLLEYS maken deel uit van de Heritage High-collectie van het merk en hoewel sommigen misschien verbaasd zijn over de heropleving van de stijl in de vorm van een schoenaccessoire, komt de lancering ter ondersteuning van een goed doel.

  Het goede doel

  Volley werkt samen met het Black Dog Institute om het volgende te ondersteunen Mullets voor geestelijke gezondheid (Mullets voor geestelijke gezondheid, in vrije vertaling) waarbij 100% van de winst van de schoen aan een goed doel wordt gedoneerd.

  Het instituut beheert een gratis online programma dat het welzijn en de veerkracht van jonge Australiërs wil verbeteren door wetenschap, compassie en actie als de pijlers van zijn missie en visie te gebruiken.

  "Als het enige medische onderzoeksinstituut in Australië dat onderzoek doet naar geestelijke gezondheid gedurende het hele leven, is het ons doel om een mentaal gezondere wereld voor iedereen te creëren.

  Zie ook: Sobrado met balkon en veel kleur

  We doen dit door 'translationeel' onderzoek: het integreren van onze onderzoeken, onderwijsprogramma's, digitale hulpmiddelen en toepassingen, klinische diensten en publieke middelen om nieuwe oplossingen te ontdekken, verbindingen te bevorderen en echte veranderingen te creëren."

  Zie ook: BBB 22: Bekijk de transformaties van het huis voor de nieuwe editie

  Het instituut is gebaseerd op het feit dat één op de vijf mensen in een bepaald jaar last heeft van symptomen van psychische aandoeningen en dat dit in Australië ongeveer 5 miljoen mensen zijn. "En ongeveer 60 procent van deze mensen zal geen hulp zoeken".

  *Via Ontwerpboom

  Kynologische architectuur: Britse architecten bouwen luxe dierenverblijf
 • Ontwerp een stoel zodat jij en je kat altijd samen zijn
 • Ontwerp De oplossing om te voorkomen dat je snacks uit elkaar vallen
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.