Nu zijn er ongelooflijke condominiums van minicasas

 Nu zijn er ongelooflijke condominiums van minicasas

Brandon Miller

  De minicasas worden de woondroom van de toekomst: praktisch, zonder bouwwerken of grote constructies, en vaak duurzaam, hebben ze bewezen een perfecte optie te zijn voor het nieuwe tijdperk.

  Zie ook: 22 ideeën voor het inrichten van kleine balkons

  Een startup genaamd Kasita Sprout Tiny Homes heeft samen met Sprout Tiny Homes een ontwikkeling van 500 tiny homes opgezet in Austin, VS. De huizen hebben alle benodigdheden voor modern stedelijk wonen in een ruimte van 37 vierkante meter en in een 'build it or bring it'-stijl, wat betekent dat bewoners het huis zelf kunnen bouwen op de locatie van hun keuze of het bedrijf opdracht kunnen geven om deze service te verlenen.

  Omdat ze gebouwd zijn op grote gemeenschappelijke percelen, hebben de huizen internet, gemeenschappelijke ruimtes (zoals picknicktafels, barbecues, plekken voor vreugdevuren), rotspoelen, opslagruimtes en fietsenrekken, maar ook gemeenschappelijke wasfaciliteiten, een regenwateropvangruimte, een kamer met wi-fi en andere mini-woonunits die gasten kunnen huren.

  Zie ook: Waarom gaan mijn cactussen dood? Bekijk de meest voorkomende fout bij het water geven

  De opening van het eerste condominium zal plaatsvinden op 1 maart van dit jaar, in de Verenigde Staten.

  6 minicasas over de hele wereld om te ontdekken
 • Een moederhart: vijf minihuisjes vormen een soort privévilla
 • Metalen structuur projecteert het huis naar het landschap
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.