Ondersteboven huis trekt aandacht in Espírito Santo

 Ondersteboven huis trekt aandacht in Espírito Santo

Brandon Miller

  Wie door dit deel van São Mateus, in het noorden van Espírito Santo, rijdt, is misschien een beetje in de war door het huis van Valdivino Miguel da Silva. Een gepensioneerde metselaar besloot een ander soort huis te bouwen en bouwde het uiteindelijk ondersteboven.

  Ik zei hem dat hij gek was", vertelde Elisabete Clemente, de vrouw van Valdivino, aan TV Gazeta, die het nieuws bracht: "Hij is erg creatief, hij heeft andere uitvindingen. Als hij iets in zijn hoofd stopt, is er geen weg, hij begint en uiteindelijk wordt alles prachtig", zei zijn dochter Kênia Miguel da Silva.

  Van buiten is het dak gelijk met de grond, net als de schoorsteen en de watertank, terwijl de ramen en deuren aan de gevel allemaal decoratief zijn - de ingang is aan de achterkant.

  Zie ook: Toon-op-toon decoreren: 10 stijlvolle ideeën

  Voor de familie is de volgende stap om het huis te verhuren aan andere bewoners.

  Bekijk de volledige video hier.

  Zie ook: 30 ideeën voor een gedroomde vintage slaapkamer

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.