Toon-op-toon decoreren: 10 stijlvolle ideeën

 Toon-op-toon decoreren: 10 stijlvolle ideeën

Brandon Miller

  Denk in eerste instantie aan een monochrome decoratie Maar laat je niet misleiden, deze versiertruc is in staat om Voeg veel stijl toe Van de gekozen kleur kun je variaties gebruiken op de muren in de kamer. meubels en accessoires.

  En het geheim van succes ligt in de variaties in texturen. Zet hiervoor in op de verscheidenheid aan materialen, zoals hout, stoffen, acryl Om je te inspireren om wat meer te durven in de decoratie, hebben we de volgende dingen voor je op een rijtje gezet 10 monochrome of ton sur ton omgevingen Hieronder. Bekijk het!

  1. blauwe dip

  Voor wie fan is van de kleur blauw Hier werd de toon gebruikt in de donkerste versie en varieerde de intensiteit in alle elementen. Van het bed tot de kledingkast tot de vloer, niets ontsnapte aan het blauw.

  2. neutrale kleuren met veel elegantie

  Als je denkt dat een kamer alleen inrichten met neutrale tinten In deze eetkamer vormen lichte kleuren een elegante toon op toon dankzij een goede afwisseling van texturen. hout van de tafel en stoelen Het vormt een harmonieus geheel met het heldere porselein en de tinten van de muren.

  3. natuurtinten

  A geel Maar in deze kamer werden de mosterdtinten op meesterlijke wijze geëgaliseerd en was alles harmonieus, dankzij de grijze basis van de granilietvloer. De hanglamp van natuurvezel maakte alles delicaat af.

  Zie ook: Weet je hoe je plinten moet installeren? Hier lees je hoe je dat stap voor stap doet.

  4. rustgevend groen

  Er bestaat geen twijfel over: als je een ontspannen sfeer wilt creëren, gebruik dan tinten groen In deze kamer loopt de kleur door in de muren en het beddengoed en in combinatie met grijs resulteerde dit in een zacht en rustig palet.

  Monochrome interieurs: ja of nee?
 • Huizen en flats Terug naar zwart: 47m² flat wordt helemaal zwart
 • Omgeving Hoe je een roze slaapkamer inricht (voor volwassenen!)
 • 5. zoet palet

  De pasteltinten Groen en blauw vullen elkaar subtiel aan in de meubels en op de muur. De accessoires in meer ingetogen kleuren maken de look compleet.

  6. aardetinten en afgeleiden

  Als het de bedoeling is om iets meer te durven, is het de moeite waard om te investeren in warme kleuren Deze kamer is gebaseerd op een palet van aardetinten, die de bank en de poef en gaat verder met de roodachtige, op de muur en op het kussen.

  Zie ook: Kleur in decoratie: 10 niet voor de hand liggende combinaties

  7. botanische kamer

  A fris klimaat Deze kamer is versierd met verschillende tinten groen. Van donker naar licht, de groenen zijn verspreid over de muur, leunstoel , kussens, in potten en planten.

  8. opvallend paars

  Een ander opvallend en gedurfd palet is dat van de paars Hier bracht de verscheidenheid aan texturen nog meer persoonlijkheid in het decor, dat geleidelijk lichter wordt en roze tinten bereikt.

  9. donkere en elegante tinten

  Als het de bedoeling is om een volledig sobere decoratie te creëren, dan is de donkere tinten In deze slaapkamer creëert essen de ideale compositie voor wie wil ontspannen met een ingetogen palet.

  10. halve muur in de inkomhal

  En tot slot, een idee om mee te spelen twee complementaire tinten . in deze entreehal Twee versies van blauw creëren een opvallende en delicate compositie om iedereen die naar het huis komt te verwelkomen.

  9 vintage decoraties voor een stijlvol huis
 • Decoratie 9 ideeën voor het inrichten van appartementen onder 75 m²
 • Decoratie Hoe integreer je ruimtes? Architecten geven tips
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.