4 gewoonten van huiselijke mensen om een geweldig huis te hebben

 4 gewoonten van huiselijke mensen om een geweldig huis te hebben

Brandon Miller

  Heb je je ooit afgevraagd hoe de huishouders Ze mogen dan wel supergezellig zijn en graag de stad verkennen, maar ze weten dat het soms heerlijk is om lekker op de bank te liggen. En met dit idee komt een heel idee over hoe je een gezellige en comfortabele omgeving kunt creëren, met een paar gewoontes die iedereen kan overnemen (zelfs als je niet het type bent dat te lang op één plek blijft).

  1.Het huis van een huiselijk persoon is zeer comfortabel

  Omdat ze om veel redenen graag thuis blijven (ze zijn bijvoorbeeld geen nachtbrakers), weten ze dat de omgeving waarin ze het grootste deel van hun tijd doorbrengen comfortabel moet zijn. Het gebruik van kalmerende en lichtere kleuren, comfortabel meubilair (met veel leuke zitplekken) en een koelkast die altijd vol staat met lekkers zijn enkele constanten in de omgeving van een mens.zelfgemaakt.

  18 producten voor hightech comfort

  2 Ze weten dat thuisblijven niet betekent dat ze lui zijn

  Dat ze thuis blijven, betekent niet dat ze de hele dag op de bank zitten. Integendeel, ze weten hoe ze de omgeving moeten benutten om zoveel mogelijk te doen en productieve dagen te hebben, zelfs zonder de deur uit te gaan. Natuurlijk nemen ze die momenten ook om series op Netflix te marathonnen, maar ze creëren vooral strategieën om de omgeving en de comfortabele inrichting optimaal te benutten.Thuis zijn is niet synoniem met improductiviteit.

  Zie ook: 5 tips om van etensluchtjes in de keuken af te komen

  3. deze mensen weten hoe ze gasten moeten ontvangen

  Het is te verwachten dat huiselijke mensen graag gasten thuis ontvangen. Dat wil zeggen, ze weten hoe ze mensen moeten vermaken - en omdat ze zo van deze omgeving houden, besteden ze altijd extra zorg aan hun omgeving en de organisatie van dingen om op elk moment iemand te kunnen bellen voor een kopje koffie en een ontspannend gesprek.

  7 tips om met weinig geld een gezellige slaapkamer te creëren

  4.Ze zijn voorzichtig met ruimte

  Thuis blijven betekent niet dat je je eenzaam voelt of dat je de hele dag niets hoeft te doen, zoals we al hebben gezegd. Maar thuisblijvers genieten echt van deze momenten die ze met zichzelf delen en ze vinden de omgeving waarin ze leven een vorm van vermaak. Om deze reden zijn ze geneigd om meer liefde voor hun ruimte te hebben, ze denken na over de details en decoraties die meewerken aan deHet huis wordt een representatie van wat ze voelen.

  Bron: Appartemententherapie

  Zie ook: Leer hoe je een kurk plakboek maakt

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.