Provençaalse stijl wordt opgefrist in de blauwe keuken van een modern appartement

 Provençaalse stijl wordt opgefrist in de blauwe keuken van een modern appartement

Brandon Miller

  Als je gelooft dat vroegere stijlen niet kan terugkeren in een huidige, of tijdloze, vorm, deze 64 m project ² in São Paulo, bewijst dat trends heroverwegen en oude referenties herzien .

  Verantwoordelijk voor het project is het kantoor Studio M & A Architectuur die de uitdaging had om de platte thuis uitzendingen met faciliteiten en praktische zaken, evenals het opnemen van natuurkrachten e moderne aspecten .

  "We gebruikten combinaties van biofilie en detaillering in alle kamers, waarbij we een moderne stijl combineerden zonder de informatie te overdrijven, wat een schonere omgeving opleverde. De charme van de flat zit in de rijkdom aan details, we investeerden in een stijl die verwijst naar de romantiek en delicatesse, kenmerken die aanwezig zijn in de bewoner. We kozen voor de kleur blauw om een gemoderniseerde look te geven", legt Camila Marinho uit, een van departners in het bedrijf.

  De charme van het hele project zit in de keuken. Het heeft verwijzingen naar de 16e eeuwse Provençaalse stijl met moderne accenten en een nieuwe look, waardoor de tijdloze omgeving We gebruikten een kast in een pastelblauwe tint, met houten details, dressoirs, witte banken om de kamer meer charme te geven", vertelt Renata Assarito, de andere partner.

  De lichte kleuren werden gebruikt op de muren om sommige punten meer te benadrukken. blauw gedeelte direct bij de ingang werd gebruikt met de doel om vrede en rust over te brengen .

  De ruimte tussen de woonkamer, familie eettafel en bank voor dagelijkse maaltijden brengt ruimtelijkheid en maximaal gebruik van de omgeving In de sociale ruimte hebben we de ruimte optimaal benut, zodat ze haar familie kon samenbrengen voor lunch en diner, zonder dat iedereen op de bank of tafel geperst zat. We integreerden alle ruimtes, braken de muren af die de veranda en keuken/woonkamer van elkaar scheidden. We veranderden alles in één omgeving", legt Renata uit.

  Zie ook: Spiegelend meubilair: geef je huis een ander en verfijnd tintje

  Tot slot werd het balkon afgesloten met glas, dat maakte van de kamer een verlengstuk van het woongedeelte vol warmte en comfort.

  Bekijk meer foto's van het project in de galerij hieronder!

  Draaibaar leeg paneel bevordert privacy en integratie in een appartement van 33 m²
 • Architectuur Multifunctioneel meubilair geeft flexibiliteit aan het appartement in Copacabana
 • Architectuur Bakstenen muur verwarmt het decor van 150 m² flat
 • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de pandemie van het coronavirus en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Inschrijving geslaagd!

  Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

  Zie ook: Thuiskit wekt energie op met zonlicht en trappen

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.