Recept om het huis te beschermen en negativiteit af te weren

 Recept om het huis te beschermen en negativiteit af te weren

Brandon Miller

    Met twee heel eenvoudige ingrediënten - kruidnagel en kaneel - leert Feng Shui-adviseur Cris Ventura hoe je een aftreksel bereidt om bescherming te brengen en negatieve energieën uit het huis te weren.

    De stap voor stap is gebaseerd op de lessen van architect en schrijver Carlos Solano, auteur van het boek "Casa Natural" (gelanceerd op 13 november). De schrijver geeft tussen 14 en 16 november in São Paulo een cursus met hetzelfde thema, die gaat van de lessen van de volkswijsheid tot therapieën voor het huis (informatie en inschrijvingen via e-mail: [email protected]).

    Brandon Miller

    Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.