Renovatie transformeert klassiek appartement van 40 m² met modern en minimalistisch design

 Renovatie transformeert klassiek appartement van 40 m² met modern en minimalistisch design

Brandon Miller

  Deze flat in Santo André gaf het bureau Fantato Nitoli Arquitetura de uitdaging om het gebouw te moderniseren. gemeenschappelijke sociale ruimte e twee oude badkamers met een totaal van 40 m².

  Zie ook: 10 manieren om je huis te versieren met blauw en wit

  Om het project een jongere, modernere en minimalistische taal te geven, maakten de architecten een algemene renovatie met veel breken en breken Het proces werd geleid door de algemene verandering van de vloeren, het plafond, de verlichting en de integratie van omgevingen.

  A keuken In plaats van een muur met een eetkamerplaat heeft de ruimte een nieuwe ruimte gekregen met een nieuwe muur met een nieuwe muur met een nieuwe muur met een nieuwe muur met een nieuwe muur met een nieuwe muur. eiland in absoluut zwart graniet waarbij de kookplaat en de eiland Een aanrechtblad voor voedselbereiding in lijn met de natte zone en ingebouwde afvalemmer.

  Aan de muur, waar eerst kasten en een bankje voor de maaltijden waren, ontwierp het kantoor veel kasten in schrijnwerk in de kleuren grijs en wit en een ingebouwde warme toren met magnetron en elektrische oven. vloer werd bedekt met grootformaat porseleinen tegels en de glazen afscheiding voor de wasruimte werd vervangen door een schuifdeur met gegolfd glas en zwart metalen frame .

  Na de elegant palet van neutrale tinten - grijs en wit -, kreeg de woonkamer wat houtpunten om gezelligheid te brengen in de sociale ruimte, zoals de beboste vinyl vloeren dressoir en de schap die aan de muur van de tv hangt.

  Een van de sterke punten en hoogtepunten van dit project is de houten latten die de muur bedekt die vroeger een klassieke ingelijste spiegel en gipsplaat.

  De meubels volgden de jeugdige taal met een eigentijds en strak ontwerp de lichtste grijstinten, details in blauw in de poefs en zwart op de bijzettafel en zitbanken.

  Zie ook

  • Schrijnwerkoplossingen en minimalisme markeren de hervorming van het appartement van 150 m²
  • Het appartement van 42 m² heeft een sober palet en een multifunctionele boekenkast

  A eetkamer geïntegreerd in de keuken aan de andere kant, won ook een barwagen geheel van hout en aan de muur een spiegel ontworpen door het kantoor met een kromlijnig ontwerp dat veel persoonlijkheid toevoegt aan de omgeving.

  Een andere ingreep die het hele vorige concept van de flat veranderde, was het plafond. Voorheen creëerden verschillende lijsten niveaus in het plafond.

  Zie ook: 10 manieren om de kattenbak van je kat te verstoppen

  Om bij te werken en te moderniseren alle bekleding is verlaagd installeren LED-verlichtingspunten aan de zijkanten, aan de eettafel hebben een hanger in een geometrisch ontwerp met lampen in retrostijl en in het woongedeelte met tv een rechthoekige boog in het plafond met indirecte verlichting in het pleisterwerk dat de omgeving nog gezelliger en eigentijdser maakte.

  De hervorming in badkamers De vloeren en muren van beide badkamers, inclusief de douchecabines, waren bedekt met porseleinen tegels Het graniet dat werd gebruikt voor de werkbladen werd vervangen door witte kwarts met gebeeldhouwde kuip.

  In de dubbele badkamer installeerden de architecten verchroomde metalen om te passen bij de zwarte aderen van de porseleinen tegels op de muren en in de masterbadkamer paste de roségouden fittingen bij de gouden aderen. minimalistisch ontwerp en verlichte spiegels maken het decor af.

  Bekijk meer foto's in de galerij:

  Kleur, textuur en veel kunst zijn de hoogtepunten van dit Australische strandhuis
 • Huizen en appartementen Renovatie in appartement van 95 m² verandert in een studio
 • Huizen en appartementen Ontdek het houten huis van Dakota Johnson
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.