Schrijnwerk: tips en trends voor het plannen van je woninginrichting

 Schrijnwerk: tips en trends voor het plannen van je woninginrichting

Brandon Miller

  U bent op zoek naar tips voor timmerwerk om uw gepland meubilair Architectonische projecten met creatieve oplossingen kunnen de routine van de mensen die ze zullen gebruiken vergemakkelijken, volgens architect Danyela Corrêa.

  Dit jaar zijn veel mensen thuis gaan werken en dus is de behoefte ontstaan om een omgeving in te richten of aan te passen om een kantoor te creëren. "Nu het hele gezin langer dezelfde ruimtes deelt, raad ik de multifunctioneel meubilair, die verschillende functionaliteiten hebben en zich aanpassen aan elke ruimte", zegt hij.

  Het lijkt erop, maar het is het niet

  Materialen zoals MDF, die de textuur en kleuren imiteren van stenen, staal, stro en graniliet, behoren tot de innovaties die nieuwe mogelijkheden bieden om decoratie met meubilair te combineren, aldus de professional.

  Zie ook: 8 prachtige bamboe constructies

  Danyela zegt dat iets waar de laatste tijd veel vraag naar is bij timmerprojecten, de kleurencombinaties Voorheen werden de meeste geplande meubels besteld in neutrale tinten, zoals wit. maximalisme wordt ook overwogen om de sobere en levendige kleuren ".

  Zie ook: Ouderen zien geel

  De meubelknoppen en -bekledingen gaan echter de tegenovergestelde kant op en worden vervangen door lichtere houtsoorten en holtes, "evenals veel effectverlichting en hangende kasten die de kamers gezelliger en gewoner maken," wijst hij erop.

  Rekening houdend met de afmetingen van elke kamer, gebruiken architecten en interieurontwerpers moderne apparatuur voor deuren en lades, waardoor ze kunnen worden ingetrokken en er meer ruimte ontstaat voor circulatie en doorgang door de kamer. Binnenin de kledingkasten helpen verdelers en steunen bij het organiseren en het maken van de kleding. ruimten optimaliseren.

  Een goed project is essentieel

  Van kleinere tot grotere huizen, een goed architecturaal ontwerp kan het volgende opleveren praktisch zelfs met weinig geld, zegt de architect, die uitlegt dat het belangrijk is om aandacht te besteden aan de technische specificaties van de fabrikanten van de materialen.

  In een bestaand project kan het wijzigen van de afwerking van deuren en kasten Maar dat hangt af van hoe het meubel is gebouwd. Wat speciaal beslag betreft, zijn er speciale verdelers en beugels die bijna altijd kunnen worden aangepast". Bekijk ook verschillende architecturale projecten die gebruikmaken van goede schrijnwerkoplossingen.

  41 m² flat met goed geplande schrijnwerkerij
 • Architectuur Aangepast houtwerk en moderne stijl met geometrie markering 60 m² appartement
 • Verhuur van decoratiemeubilair: een dienst om de decoratie te vergemakkelijken en te variëren
 • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Inschrijving geslaagd!

  Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.