32 dingen in huis die gehaakt kunnen worden!

 32 dingen in huis die gehaakt kunnen worden!

Brandon Miller

  Er gaat niets boven handgemaakte stukken om je huis warm en gezellig te maken. De gehaakt is hier perfect voor en kan in letterlijk elke kamer worden geïntegreerd!

  Zie ook: 38 kleurrijke keukens om de dag op te vrolijken

  O gehaakt tapijt is het eenvoudigste en populairste ontwerp en past goed in kinderkamers en zelfs badkamers. Dekens en kussenslopen zijn ook een veelgebruikt idee en kunnen niet alleen in de koude seizoenen worden gebruikt.

  Klaar voor het serieuze werk? Maak dan meubels! Pufes , kussens vloer en netwerken zijn ingewikkelder om te maken, maar echt de moeite waard om een huiselijke sfeer aan je ruimte toe te voegen.

  Mijn borduurboekje: een onmisbare gids voor alle niveaus
 • My Home 12 projecten met macramé (die geen muurdecoratie zijn!)
 • Privé Doe-het-zelf: Zo maak je macramé vazen
 • Ga verder met de accessoires: potten, placemats, onderzetters, manden, tafellopers, vaaskappen en opbergbakjes zijn super charmante accenten.

  Als je een kruk of stoel hebt die niet bij je huidige inrichting past of die niet zo zacht is, kun je hem altijd bekleden met haakwerk.

  Het leuke van doe-het-zelfprojecten is dat de stukken alle vormen, kleuren en patronen kunnen hebben die je maar wilt! Laat je inspireren:

  *Via DigsDigs

  Zie ook: 15 manieren om negatieve energie uit je huis te verwijderen DIY: teddybeer vaas
 • My Home Schoonmaak- en organisatietips voor mensen met huisdieren thuis
 • My Home 22 toepassingen van waterstofperoxide in huis
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.