Studio brengt achtergronden uit geïnspireerd op het Harry Potter-universum

 Studio brengt achtergronden uit geïnspireerd op het Harry Potter-universum

Brandon Miller

  Ja, Harry, " wow " is de enige mogelijke reactie op deze nieuwigheid! Het is waar, potterheads grafisch ontwerpers Miraphora Mina en Eduardo Lima, verantwoordelijk voor het artwork van de filmfranchise Harry Potter en Fantastic Beasts hebben zojuist een behangcollectie gelanceerd die is geïnspireerd op het tovenaarsuniversum.

  Zie ook: 12 keukenkaststijlen ter inspiratie

  Er zijn vijf patronen met verwijzingen naar de films van de saga en hun ontwerpen.

  Een van de achtergronden is bijvoorbeeld geïnspireerd op de Zwart wandtapijt voor de familie voor het eerst gepresenteerd in Orde van de Feniks.

  Er zijn ook achtergronden geïnspireerd op de Ondeugende kaart e Quadribol naast die welke verwijzen naar de Dagelijkse Profeet en de Bibliotheek Zweinstein .

  Zie ook: 4 tips om stoelen te mixen als een pro

  De collectie is verkrijgbaar op de officiële website van House of MinaLima, maar kan ook in fysieke winkels worden gekocht bij Londen e Osaka (Japan). De rolgrootte is 0,5 x 10 meter en kost £ 89 (het equivalent van R$ 465,00).

  De Britse Miraphora Mina en de Braziliaanse Eduardo Lima Uit deze samenwerking werd de MinaLima studio geboren, gespecialiseerd in grafisch ontwerp en illustratie.

  De partners werkten ook mee aan de creatie van grafische elementen van het Diagonale steeg dat deel uitmaakt van het thematische gebied De tovenaarswereld van Harry Potter in de parken van het Universal Orlando Resort complex, evenals de ontwikkeling van grafische rekwisieten voor de films in de franchise Fantastische beesten .

  Bekijk de galerij hieronder voor andere foto's van de nieuwigheid:

  Penillustraties van Game of Thrones, Harry Potter, Star Wars en anderen
 • Nieuws Studenten maken magische sets uit de wereld van Harry Potter na met karton
 • Omgeving Fan zet Harry Potter kerstboom in elkaar en wij willen er ook een
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.