4 tips om stoelen te mixen als een pro

 4 tips om stoelen te mixen als een pro

Brandon Miller

  Het mixen van verschillende stoelen is echt een leuke manier om een unieke decoratie voor je huis te maken. De sleutel tot een geslaagde combinatie is de consistentie Zonder dat kan nuance snel veranderen in een mooie puinhoop. Bekijk een aantal manieren om je stoelenset samen te stellen als een pro:

  Zie ook: Heb je ooit gehoord van de roosvormige vetplant?

  Blijf bij één vorm, varieer met kleuren

  Hetzelfde stoelmodel creëert een visuele eenheid tussen de stukken, dan hoef je alleen nog maar de kleuren te kiezen om een stijlvolle tafel neer te zetten. Je kunt je compositie baseren op de kleuren van de rest van de kamer.

  2. overstappen op fauteuils

  Als je tafel rechthoekig is, kun je de twee stoelen aan de uiteinden gebruiken om een ander accent te geven. In dit geval kun je, als er ruimte is, zelfs fauteuils toevoegen.

  Gids voor het kiezen van de perfecte stoelen voor je woonkamer
 • Meubels en accessoires Hoe kies je je ideale fauteuil en 47 inspiraties
 • Decoratietips om decoratiestijlen te mixen (als je van alles houdt!)
 • 3. overweeg een bank

  Zie ook: Stap voor stap: hoe versier je een kerstboom?

  Ingebed zijn in de stijl Duits gezang Gebruik een krukje of zweef vrij langs één kant van de tafel. bank in plaats van een paar stoelen (of twee krukjes, zoals hieronder) is een gemakkelijke manier om een ander stuk in te brengen zonder de stijl te breken.

  4. focus op één seizoen

  Als je je zorgen maakt over de samenhang van je woonkamer, is de periode van elk stuk een gemakkelijke manier om het decoratieve voorstel te behouden. Kies een decennium (vintage, jaren '80, jaren '90) of stijl (minimalistisch, rustiek, strand) en kies verschillende stukken binnen die stijl.

  8 kamerinspiraties met ongelooflijke pendelarmaturen
 • Meubels en accessoires 26 ideeën om je huis te versieren met manden
 • Particuliere meubels en accessoires: 39 manieren om je halconsole te decoreren
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.