Tien bewijzen dat je een moestuin kunt hebben

 Tien bewijzen dat je een moestuin kunt hebben

Brandon Miller

  Het maakt niet uit of je in huis of appartement - a balkon Als je geen ruimte hebt, kun je potten aan de muur hangen of zelfs aan een waslijn. In feite heb je niet eens een pot nodig: je kunt planten op betonblokken en gebruikte blikjes. Nu je geen excuses meer hebt, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken:

  Bekijk een lijst met producten om je tuin mee te beginnen!

  • Kit 3 Tuinvaas Rechthoekig 39cm - Amazon R$46.86: klik en bekijk het!
  • Biologisch afbreekbare potjes voor zaailingen - Amazon R$125,98: klik en bekijk het!
  • Tramontina Metálico Tuinset - Amazon R$33,71: klik en bekijk het!
  • Mini tuingereedschapsset met 16 stuks - Amazon $85,99: klik en bekijk het!
  • Plastic gieter 2 liter - Amazon R$20,00: klik en bekijk het!

  * De gegenereerde links kunnen een of andere vergoeding opleveren voor Editora Abril. Prijzen en producten werden geraadpleegd in februari 2023 en kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen en beschikbaarheid.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.