Verbrand cement, hout en planten: bekijk het project van dit appartement van 78 m²

 Verbrand cement, hout en planten: bekijk het project van dit appartement van 78 m²

Brandon Miller

  Duidelijk, geïntegreerd en goed verlicht. Dat is het ontwerp van deze 78 m² flat gevestigd in Vila Madalena, São Paulo.

  Om het te transformeren in een toevluchtsoord voor een jong stel dat graag reist, kookt en vrienden ontvangt, hebben architecten Bianca Tedesco en Viviane Sakumoto, van het bureau Tesak Architectuur Ze kozen voor moderne materialen, die het project de nodige ontspannen sfeer gaven.

  "We werden geïnspireerd door de jonge identiteit en levensstijl van het stel, dat houdt van het universum van kleuren en veel reisreferenties heeft. plat vloeistof Daar, op het terras, ontwierpen ze een van de leukste ruimtes van het huis: een gastronomische ruimte met gasbarbecue, biertuin, wijnkelder.

  Om een goede steunbank voor de barbecue te krijgen, sloten de architecten een doorgang af die naar de servicegebied De balkonmuur was helemaal bedekt met hexagonaal hydraulisch keramiek Het is ook in deze omgeving dat je een uitgebreide rustieke houten eettafel De kamer is daarheen verplaatst om de woonkamer vrijer te maken.

  Geïntegreerd met de veranda kreeg de woonkamer een verbrande cementmuur laat de kleurstreken over voor de details - zoals in de kunstwerken (Online Quadros), decoratieve objecten (Lili Wood) of losse meubels.

  "We gebruikten punctuele en harmonieuze kleuren in alle omgevingen, zonder ze visueel te overladen, waardoor een harmonieuze inrichting tussen woonkamer, balkon en keuken mogelijk werd", aldus de professionals. Om de ruimte goed te benutten, ontwierp het duo een schrijnwerkerij waar ook de hoek van de bar.

  "De bewoners wensten kleine meubels dus bedachten we een thuisbioscoop met slechts één rek waarin ook de twee poefs Ze leggen uit dat "in elke flat de vinyl vloerbekleding combineert de esthetiek van hout met de voordelen van het materiaal. tapijt helpt om de ruimte af te bakenen.

  Met open concept , a keuken won op zijn beurt een gepland schrijnwerk die in staat zou zijn om alle benodigde items te organiseren. De kasten zijn afgewerkt met lakwerk van tom blauw de lievelingskleur van het koppel.

  Zie ook

  • Eigentijdse stijl en blauwe details kenmerken dit appartement van 190 m²
  • 77 m² geïntegreerd appartement, industriële stijl met een vleugje kleur

  "Naast het feit dat het een impact heeft, was het ook de perfecte keuze om te harmoniëren met de verbrande cementmuur en de lichte tinten van de flat", aldus Bianca en Viviane.

  Om de ruimte af te bakenen, moet de bank was essentieel - het diende niet alleen als ondersteuning voor de voorbereidingen, maar heeft ook twee krukjes waarmee het kan worden gebruikt voor snelle maaltijden. Hangend, een metalen frame plank won verschillende planten om de flat de nodige frisheid te geven.

  Vol persoonlijkheid, de toilet van de flat vertaalt ook de essentie van het echtpaar door op de muur een sticker aan te brengen met afbeeldingen van landen die de bewoners al hebben bezocht of waar ze van dromen.

  A spotverlichting bovenop de gootsteen met gloeilamp en armaturen Ingelegd in de muur tegenover de spiegel benadrukken de decoratie van de muur, die ook een losse spiegel kreeg, die het hoogtepunt overlaat aan de lambe-lambe.

  In het intieme gedeelte is het hoogtepunt de thuiskantoor De werkbank heeft ruimte voor twee computers en goede verlichting, wat zorgt voor comfort tijdens de werkuren. "De master suite is gezellig en heeft een muur van ruime kledingkasten," zeggen de architecten.

  Bekijk meer foto's in de galerij:

  Comfortabel en kosmopolitisch: 200 m² appartement wedt op aards palet en design
 • Huizen en appartementen Gezellig appartement van 140 m² na renovatie
 • Huizen en appartementen Eigentijds design uit Minas Gerais is het hoogtepunt van deze flat van 55 m²
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.