Voor en na: Barbecue wordt de beste hoek van het huis

 Voor en na: Barbecue wordt de beste hoek van het huis

Brandon Miller

  Fotografe Mara Martin, eigenares van een huis met een strakke uitstraling in de hoofdstad van São Paulo, vond de perfecte gelegenheid om weg te gaan van de neutrale tinten toen ze de multifunctionele ruimte, geïntegreerd met de barbecue, een nieuw jasje gaf.Het duurde slechts een week om de ideeën van architect Adriana Victorelli van het bureau Neo Arq in praktijk te brengen: "Naast de conventionele manier van werken hebben we een express consultancy: de klant zegt hoeveel hij of zij wil uitgeven en wij stellen oplossingen voor om de omgeving te renoveren door meubels, verf en decoratie te verkennen, zonder grote ingrepen",We besloten hetzelfde effect, dat verbrand cement nabootst, toe te passen in onze woonkamer", legt ze uit.

  Een vrolijke combinatie van tinten en texturen!

  Om de sfeer van de ruimte warmer te maken, is gekozen voor meubilair met een rustieke uitstraling, zoals het grenen buffet (1,50 x 0,50 x0,80 m*), waarop reissouvenirs en een bord met vrolijke zinnen staan (een soortgelijk model, Canvas Live, 0,50 x 1 m, wordt verkocht bij Etna).

  De nieuwe sofa (1,89 x 0,86 x 0,74 m) heeft dezelfde houtstructuur, maar in een donkerdere kleur, en heeft een zitting en rugleuning bekleed met licht suède.

  De keuze voor een neutrale basis, waaronder een muur met een betonnen effect, was strategisch: "We wilden zoveel mogelijk variëren met de kleuren van de kussens en de strips".

  In de buitenruimte, boven het granieten aanrechtblad, geven tegels met een patroon extra charme aan de barbecuehoek. "We hebben slechts twee rijen gebruikt om de kosten te beperken", zegt Adriana, die de tegels heeft gespecificeerd. Het was aan de bewoner om de compositie naar haar smaak samen te stellen.

  De deuren van het gootsteenkastje en de nis voor het opbergen van kolen werden bedekt met matzwarte emailverf. Zo komen de bakstenen goed tot hun recht.

  Catering

  Zie ook: Vingerbreien: de nieuwe trend die nu al furore maakt op sociale netwerken

  Magazijn Santa Fé

  Bank voor drie personen

  Zie ook: Beleef de tijdelijke arena van ABBA's virtuele concerten!

  Universum. Mijn houten meubels Kussens

  Van Leite-com, vier stukken uit de Liberdade collectie. Van Oppa, de kleinste, Baluarte

  Strips

  Zes fotolijstjes. Maria Presenteira

  Verven

  Van Suvinil, Texturatto Premium Efeito Concreto (Tintas MC), van Coral, email Coralit (C&C).

  Mozaïek

  16 tegels van Pavão Revestimentos. H&T Keramiek

  Project

  Neo Arq

  Ruilen is welkom

  º Idealen om buiten te blijven, tafel en stoelen, voorheen in de binnenruimte, verhuisden naar de buitenruimte (1). Zo kwam er ruimte vrij voor het royale buffet (2).

  Zonder de circulatie te belemmeren, verwelkomde een oorspronkelijk lege hoek de sofa (3).

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.