Vrolijk de dag op: 23 terrariums die eruit zien als een magische kleine wereld

 Vrolijk de dag op: 23 terrariums die eruit zien als een magische kleine wereld

Brandon Miller

  - Terrariums Ze zijn een geweldige optie voor degenen die niet veel ruimte De verzorging van een terrarium is relatief eenvoudig. Ze hebben niet veel licht of ingewikkeld onderhoud nodig, dus er is geen reden waarom je het niet zou kunnen doen. maak je eigen!

  Zie ook: Weet jij hoe je LED lampen op de juiste manier weggooit?

  En het mooiste is dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten en een echte miniatuurwereld kunt samenstellen. Sculpturen, sierstenen en decoraties Je kunt een thema (of zelfs een film!) kiezen voor je glazen tuin.

  Bekijk hieronder de leuke terrariuminspiraties die we hebben geselecteerd:

  Zie ook: Hoe je kleding opbergt in de kledingkast 20 creatieve terrariumideeën
 • DIY Stap voor stap om een eenvoudig DIY terrarium te maken en 43 inspiraties
 • Privétuinen & patches: 10 gemakkelijk te verzorgen terrariumplanten
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.