15 kleine slaapkamers vol kleur

 15 kleine slaapkamers vol kleur

Brandon Miller

  Kleine kamers Het vrolijke palet is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en prints. prominente muur , bedlakens of zelfs in de dak Ontdek vervolgens de meest gedurfde en dramatische kleine slaapkamers.

  Kleuren en patronen

  Probeer een gemeenschappelijk element te vinden met alle kleurrijke patronen die je aan de kamer toevoegt. Dit kan zijn in de vorm van de stijl van het kunstwerk dat je toevoegt, het behang op de achtergrond met een bepaald chevronpatroon of misschien eenvoudige strepen die door de hele kamer worden herhaald.

  Zie ook: Nieuw: Bekijk een eenvoudigere manier om elektrische draden te isoleren

  Zie ook: 6 eenvoudige (en goedkope) manieren om je badkamer chiquer te maken

  Dit zorgt voor een harmonieuzere en visueel aantrekkelijkere kleine kamer.

  Mijn favoriete hoekje: 23 kamers van onze volgers
 • Privékamers: 26 ideeën voor shabby chic slaapkamers
 • Omgevingen 17 groene kamers waardoor je je muren wilt verven
 • De neutrale kant op

  Het toevoegen van prints hoeft niet te betekenen dat je alleen kunt kiezen uit kleurrijke opties. Patronen in neutrale kleuren of in tinten die al aanwezig zijn in de kamer maken de slaapruimte meer consistent en toch interessant.

  Een houten hoofdeinde met chevronpatroon, klassiek behang op de achtergrond of pretentieloze strepen in wit en grijs - er zijn genoeg "neutrale" opties om uit te kiezen.

  Bekijk hieronder meer slaapkamerideeën:

  *Via Decoist

  Luxe en rijkdom: 45 marmeren badkamers
 • Sfeer 22 kamers met stranddecoratie (omdat we het koud hebben)
 • Privékamers: 42 eetkamers in boho-stijl voor inspiratie
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.