Waarom investeren in ontspanningsruimtes thuis?

 Waarom investeren in ontspanningsruimtes thuis?

Brandon Miller

  Iedereen wil thuis vrienden kunnen ontvangen, met zijn kinderen in de achtertuin spelen of gewoon op zijn eigen manier uitrusten in het weekend, nietwaar? Hiervoor is het essentieel om een speciaal hoekje te hebben dat volledig gewijd is aan dit soort activiteiten. ontspanningsruimte van een woning kan het intieme en gezellige toevluchtsoord zijn dat iedereen nodig heeft in het leven.

  Architecten Danielle Dantas en Paula Passos, voor het kantoor Dantas & Passos Arquitetura Volgens het duo "hoeft het huis niet alleen een plek te zijn om te wonen, het moet ook openstaan voor plezier, comfort en om degenen te ontvangen van wie je houdt".

  Niets zoals thuis

  Sinds mensen meer thuis zijn gaan wonen, zijn de ontspanningsruimtes van woningen en appartementen steeds belangrijker geworden, om verschillende redenen, maar vooral vanwege het gebrek aan tijd en de veiligheid die alleen de woning biedt. Dit gemak van genieten, zonder je adres te verlaten, is vaak de kick om in deze omgevingen te investeren. Maar waar moet je beginnen?

  10 tuinhuisjes voor werk, hobby of recreatie
 • Huizen en appartementen Veel recreatiegebieden en duurzaamheidsmark 436m² landhuis
 • Huizen en flats 260 m² duplex penthouse wedden op recreatiegebieden te ontvangen
 • De eerste stap is volgens de professionals profilering van de bewoners Vrije tijd als activiteit kan worden ingedeeld in bepaalde types zoals: sociaal, artistiek, intellectueel: "Door vast te stellen hoe mensen hun tijd het liefst doorbrengen, is het mogelijk om de omgeving vorm te geven", adviseert Paula.

  De architecten voegen eraan toe dat de academies Het zijn ook fundamentele ontspanningsruimtes geworden in het appartementencomplex, want naast het verzorgen van het fysieke gedeelte heeft het beoefenen van oefeningen een directe invloed op het mentale welzijn.

  Bij projecten in huis, als er ruimte is, zeggen ze dat het super de moeite waard is om te investeren in materialen of apparatuur die een krachttraining, yoga en meditatie Recreatiegebieden zijn over het algemeen ontworpen om mensen samen te brengen.

  Maar activiteiten die individueel worden beoefend, worden ook opgenomen in de zoekopdrachten die door onze klanten worden gedeeld," merkt Danielle op.

  Zie ook: Appartement van 60 m² perfect voor vier

  Wat u niet mag missen

  Er wordt veel gesproken over het bouwen van specifieke vrijetijdsruimtes, maar voor professionals is het ook mogelijk om vrijetijdsobjecten in huis te plaatsen. Het kan iets zijn dat de bewoner leuk vindt en waardeert, zoals een minibibliotheek, muziekinstrumenten of spelletjes.

  Weet dat het mogelijk is om ontspanningsruimtes te creëren in elk type woning, of het nu groot of klein is: een goed ontwikkeld project garandeert een speciale omgeving weg van de routine en zal het onroerend goed nog steeds opwaarderen.

  Zie ook: Doos tot het plafond: de trend die je moet weten

  Tips voor comfort

  Vrije tijd moet comfort bieden en omdat het ook een zeer sociale omgeving is:

  • Investeren in fauteuils functionele en gezellige voorwerpen zoals kussens en vloerkleden;
  • Ga voor casual en luchtige stijlen;
  • Probeer een samenstelling van sobere omgevingen te maken, zodat je een bezoeker kunt verwelkomen;
  • Probeer een project te bedenken dat geschikt is voor kleine en grote evenementen;
  • Probeer een kleine tuin aan te leggen om in contact te komen met de natuur.
  Huisdieren: versiertips om je huisdier veilig thuis te houden
 • Decoratie 20 onmisbare decoratietips voor kleine ruimtes
 • Gekleurd plafond decoreren: tips en inspiratie
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.