Wat is het verschil tussen industrieel en natuurlijk marmer?

 Wat is het verschil tussen industrieel en natuurlijk marmer?

Brandon Miller

  Wat zijn de voordelen ten opzichte van natuurlijk en kan het worden gebruikt in keukens en badkamers? Alessandra Rossi, Belo Horizonte

  Zie ook: Waterdoorlatende vloeren in de achtertuin: hiermee heb je geen afvoer nodig

  Hoge weerstand en een lagere prijs zijn punten in het voordeel van het materiaal, ook bekend als synthetisch marmer, dat wordt gemaakt van steendeeltjes en hars. "Dit laatste bestanddeel geeft het hardheid, waardoor het bestand is tegen vlekken, barsten en krassen", zegt Alberto Fonseca van MG Mármores & Granitos, uit Nova Lima, MG. Om een idee te krijgen van de waarden: de winkel in São Paulo, Alicante, rekent R$ 276,65 voor de m².De synthetische variant doet het goed in badkamers, omdat de waterabsorptie bijna nihil is", zegt Marcy Ricciardi, een architect uit São Paulo. Het gebruik in keukens is gebruikelijk, maar de afwerking is gevoelig voor zuren, daarom wordt het gebruik van een waterdichtmakend product zoals Stain-Proof van Dry-Treat (Alicante, 250 R$ per liter) aanbevolen.

  Zie ook: Hoe verzorg je orchideeën in een flat?

  Prijzen onderzocht op 6 maart 2014, onder voorbehoud van wijzigingen p

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.