Zet de muren goed met deze tips

 Zet de muren goed met deze tips

Brandon Miller

  Thuis de muren schilderen lijkt misschien een eenvoudige taak, maar wie het al geprobeerd heeft, weet dat de realiteit een ander verhaal is. Schuurpapier hier, verf daar, verf ontbreekt of loopt uit... Om een perfecte dekking te garanderen, is het volgens Tintas Eucatex het geheim om een paar stappen te volgen. Ga aan de slag of houd het werk van de schilder in de gaten!

  Groep 10 schilderen!

  1. schuur de wand, die vrij moet zijn van schimmel en infiltraties. een poreuzer en gelijkmatiger oppervlak laat de verf beter hechten. maak de plek schoon met een vochtige doek.

  Zie ook: Een gastronomische keuken met barbecue verbetert een alleenstaand appartement van 80 m²

  Elke coating heeft zijn eigen samenstelling, dus volg bij het verdunnen van het product de instructies van de fabrikant op het etiket van de verpakking.

  3 - Bij metselwerkmuren, die veel voorkomen in Braziliaanse huizen, moet het eerste schilderwerk worden uitgevoerd volgens de volgorde: voorstrijkmiddel of verzegeling, egalisatiepasta (optioneel) en verf. Maar let op: het dekkingsproces varieert afhankelijk van het type oppervlak, oké?

  4. Wat gereedschap betreft, is de wolroller met laag haar aangewezen voor het aanbrengen van PVA- en acrylverf, terwijl de schuimroller goed gaat met lak-, olie- en vernisproducten. Wil je de muur een structuureffect geven? Kies dan voor de stijve schuimroller of de rubberen roller.

  5. Of het nu gaat om het aantal lagen dat nodig is om een dekking te krijgen of de tijd die je moet wachten tussen de ene laag en de volgende, volg de aanbevelingen van de fabrikant nauwgezet op. Op die manier is de kans dat je moet teruggaan naar stap 1 nihil. En het schilderwerk zal er geweldig uitzien!

  Zie ook: Boiserie: Franse decoratie die blijft!

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.