Wat zijn de soorten kristal voor elke kamer?

 Wat zijn de soorten kristal voor elke kamer?

Brandon Miller

  Kristallen zijn erg populair bij liefhebbers van esoterie. Men gelooft dat ze verschillende therapeutische eigenschappen met zich meedragen, die inwerken op zowel lichaam als geest, omdat ze zo oud zijn (sommige zijn duizenden jaren geleden gevormd). Vanwege hun schittering, schoonheid en vorm werden ze vereerd in oude culturen zoals de Egyptische, Indiase en Vikingculturen.

  Er zijn veel manieren om ze in je dagelijks leven te verwerken: kettingen, oorbellen, ringen en allerlei decoratieve objecten zijn beschikbare opties. Maar weet je welk type kristal geschikt is voor jou en je huis? Bekijk hieronder wat de voordelen van elke edelsteen zijn en welke kamers.

  Amethist

  eigenschappen: helderheid, waarheid.

  comfortabel: Plaatsen waar mensen samenkomen worden aanbevolen voor dit kristal. Het zal leugens en onwaarheden afweren.

  Zie ook: Hoe definieer je een badkamerkast? Experts geven tips!

  Selenita

  eigenschappen: evenwicht, harmonie.

  comfortabel: Om ervoor te zorgen dat je slaap en rust altijd vredig zijn, wordt seleniet gebruikt in de slaapkamer.

  Shungite

  eigenschappen: bescherming, ontgifting.

  comfortabel: Met zijn opvallende zwarte kleur beschermt dit kristal tegen magnetische velden.

  Rozenkwarts

  eigenschappen: liefde, vrede.

  comfortabel: Rozenkwarts is het kristal van de liefde, dus gebruik het in de slaapkamer om liefde voor anderen en voor jezelf te bereiken.

  Oranje calciet

  eigenschappen: positiviteit, voeding.

  comfortabel: Dit oranje kristal heeft zonnekracht en verdrijft negativiteit. In de keuken brengt het de kracht van goede voeding in het lichaam.

  Zwarte toermalijn

  eigenschappen: bescherming, energie

  comfortabel: Vanwege zijn beschermende eigenschappen is dit kristal perfect om het huis te beschermen tegen slechte energieën.

  Zie ook: Maximalisme in decoratie: 35 tips om het te gebruiken

  *Via FTD door ontwerp

  Aromatherapie: ontdek de voordelen van deze 7 essences
 • Welzijn 6 planten die je tot rust kunnen brengen
 • Welzijn Numerologie in decoratie: leer hoe het toe te passen in uw huis
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.